De ce este avantajos sa facem apel la o firma de servicii funerare

BUCURESTI - 26 noiembrie 2018

Comunicat tip General in Social

Atunci cand viata ne obliga sa traim clipe de durere, precum momentele pierderii unei persoane apropiate, ne trezim in dificultatea de a actiona cum se cuvine. Stresul poate ajunge la cote alarmante, iar ajutorul rudelor si al prietenilor, desi bine intentionat, nu ne va scuti de toata corvoada birocratica, precum si de respectarea obiceiurilor traditionale, precum gatitul bucatelor pentru pomana si multe altele.

funerarii-bucuresti.ro

funerarii-bucuresti.ro

De aceea, pentru a-i cinsti celui plecat dintre noi memoria cum se cuvine, este indicat sa facem apel la o firma de servicii funerare din sectorul in care locuim, care va fi alaturi de noi in aceste clipe grele. Astfel, fiind in apropierea dumneavoastra, casa de pompe funebre va putea actiona rapid pentru rezolvarea oricarei probleme sau doleante aparute pe parcurs. De exemplu, cei care locuiesc in Drumul Taberei sau in cartierul Militari, pot apela la o firma de servicii funerare sector 6, care se va ingriji in detaliu pentru a-i asigura celui decedat o trecere cat mai usoara in nefiinta. Cu toate ca, in trecut, multe asemenea case de pompe funebre ofereau servicii costisitoare si ineficiente, in prezent acestea sunt esentiale pentru buna desfasurare a inmormantarii.

Asadar, in cazul unui deces, primul lucru pe care va trebui sa il faceti este sa apelati cu incredere la o firma de servicii funerare sector 6. Aceasta se va putea deplasa rapid la domiciului dumneavoastra sau al persoanei defuncte, pentru a demara procedurile legale si traditionale ce tin de un deces. De exemplu, pentru a obtine cat mai rapid si usor ajutorul de deces, va trebui sa va prezentati la firma de servicii funerare sector 6 cu talonul de pensie (daca este cazul) si cu dovada relatiei dumneavoastra de rudenie cu persoana defuncta. Iata cateva dintre procedurile preliminiarii pe care le va indeplini aceasta:

- constatarea decesului la locul producerii sale de catre un medic specializat, pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare;

- declararea decesului si eliberarea unui certificat care sa ateste acest lucru (necesar pentru obtinerea ajutorului de deces);

- obtinerea avizelor necesare de la Procuratura, SANEPID etc.;

- intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;

- realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare (acolo unde este cazul);

- obtinerea locului de veci si reconditionarea acestuia;

- in cazurile speciale, se face si intocmirea actelor pentru repatriere sau expatriere.

In plus, alaturi de serviciile enumerate mai sus, o casa de pompe funebre cu experienta va poate pune la dispozitie pachete complete pentru inmormantare, ce au incluse toate produsele necesare pentru a-i cinsti amintirea celui plecat in lumea celor drepti:

- sicrie traditionale sau de lux, accesorii si garnituri corespunzatoare;

- cruci din marmura, din lemn, fier sau granit;

- coroane, jerbe, buchete sau alte aranjamente florale, la sugestia dumneavoastra;

- monumente funerare, urne si felinare ornamentale;

- catafalc cu lumini, capac frigorific.

O firma de servicii funerare sector 6 va include si procedurile delicate ce trebuie duse la bun sfarsit, precum spalarea persoanei defuncte, toaletarea, imbalsamarea, asezarea in sicriu, dar si transportul si mainpularea sicriului la capela si la cimitir.

Alaturi de acestea, vor fi indeplinite si respectate toate obiceiurile ce tin de inmormantare, precum cele traditionale si religioase. Astfel, o firma de servicii funerare sector 6 va poate pune la dispozitie, intr-un timp foarte scurt, urmatoarele:

- prosoape, batiste, esarfe;

- coliva, colaci, pachete cu produse alimentare de dulce sau de post;

- lumanari, candele etc.

De asemenea, firma de servicii funerare sector 6 va va pune la dispozitie si o sala de mese proprie, pentru a-l pomeni cu cinste pe cel plecat dintre noi.

In aceste momente de durere, puteti conta pe o firma de servicii funerare sector 6 din Bucuresti, care are experienta necesara pentru a organiza o inmormantare demna de memoria persoanei defuncte. Asadar, puteti lasa greul pe umerii echipei de servicii funerare, pentru ca dumneavoastra sa fiti alaturi de cei dragi in aceste clipe funeste.