De ce este nevoie de un cuptor "inteligent" intr-o bucatarie profesionala?

BUCURESTI - 31 ianuarie 2023

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, HoReCa, Retail

Fiecare detinator ori administrator al unui business din domeniul ospitalitatii, fie ca ne referim la un restaurant, fast-food, cantina etc., si fiecare chef de top cauta sa aiba, in bucataria profesionala, echipamente performante, care sa garanteze cea mai buna calitate a alimentelor, dar si rapiditate si eficienta in preparare.

www.Fresco.ro

www.Fresco.ro

Tocmai de aceea, in articolul de fata, va prezentam un astfel de produs, care raspunde tuturor cerintelor bucatarilor, in spatele usilor inchise ale localului, precum si celor mai inalte exigente ale clientilor, care asteapta intotdeauna feluri de mancare impecabile din toate punctele de vedere, puse pe masa in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii.

Furnizorul Fresco Expert, care sustine inovatia in orice bucatarie profesionala din Romania inca din anul 1992, pune la dispozitia clientilor sai numeroase echipamente, din categorii precum: cuptoare profesionale, bucatarie calda (masini de gatit, plite, grill-uri, friteuze etc.), frigorifice (camere frigorifice, dulapuri/frigidere, lazi, vitrine etc.), preparare (mixere, masini de taiat, feliatoare etc.), precum si utilaje specializate de bar, pizzerie, brutarie, patiserie, cofetarie, gelaterie si fast-food. In continuare, ne vom concentra pe un tip de cuptor care ne-a atras atentia, atat datorita eficacitatii sale, cat mai ales functiilor inteligente.

Este vorba despre cuptorul Converge Multi-Cook de la compania americana Alto-Shaam, care, din punctul nostru de vedere, nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie profesionala. Conform specificatiilor enumerate pe site-ul magazinului online mentionat anterior, acest echipament gateste de doua ori mai multa mancare in acelasi interval de timp, fata de cuptoarele profesionale, fiind dotat cu control al temperaturii, vitezei ventilatorului si timpului de preparare in fiecare camera, cu transfer zero al aromelor. Acesta dispune de 3 moduri de gatire (convectie, cu aburi sau combi), asigurand o consistenta superioara a alimentelor, prin intermediul tehnologiei Structured Air, care garanteaza uniformitate, calitate si lipsa punctelor fierbinti/reci.

Mai mult decat atat, cuptorul "inteligent" poate fi cu usurinta folosit de catre oricine, chiar si fara o pregatire specializata intr-o bucatarie profesionala, intrucat beneficiaza de un panou de control Deluxe, proiectat pentru a fi simplu, intuitiv si "prietenos" cu utilizatorul, facilitand accesul inclusiv la retete programabile. Desi are un cost important, acest model va ajuta sa reduceti forta calificata de munca (prin eliminarea etapelor din prepararea mancarii si nevoii ca angajatii sa urmareasca procesul), precum si cheltuielile cu montajul si functionarea (intrucat nu se conecteaza la ventilatie, avand un filtru catalitic incorporat). In plus, echipamentul poate fi amplasat oriunde, iar usile sale pot fi deschise oricand (cortinele verticale de aer elimina aproape complet pierderea de caldura, iar utilizatorii nu vor fi "intampinati" de o rafala de aer fierbinte).

In oferta Fresco Expert, se regasesc 4 modele de cuptor Converge Multi-Cook pentru bucatarie profesionala: DXx3 (126.125 de lei), SXx3 (114.150 de lei), DXx2 (101.825 de lei) si SXx2 (89.850 de lei). Acestea sunt "insotite" garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care (Base + revizie anuala, training utilizare, interventie in 72 de ore) - 710 lei sau Premium Care (Performance + 24 de luni piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore) - 1.275 de lei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/de-ce-este-nevoie-de-un-cuptor-inteligent-intr-o-bucatarie-profesionala