De ce sa inlocuiesti un demaror pentru motocoasa atunci cand aceasta porneste greu?

BUCURESTI - 9 decembrie 2020

Comunicat tip General in Industrie, Social

Motocoasa poate reprezenta o unealta utila in gradina oricarei persoane, deoarece gazonul si spatiile verzi necesita ingrijre in mod constant. Procesul de curatat este important in special pentru cei care activeaza in agricultura sau au o pasiune pentru un astfel de domeniu. Un demaror pentru motocoasa trebuie, insa, inlocuit de fiecare data cand aceasta activitate pare sa devina o povara. Iata de ce sistemul de pornire este atat de important!

www.Generalmotor.ro

www.Generalmotor.ro

Suprafata influenteaza eficienta motocoasei in timp

Fiecare motocoasa este creata in mod diferit, astfel ca nu orice model este potrivit pentru suprafata gradinii tale. Daca ai o curte cu mai putin de 150 mp, poti alege o motocoasa mica. Aceasta este usor de manevrat si te ajuta sa faci retusuri uniforme pe marginile de gazon si pe straturile din jurul casei. Motocoasele puternice sunt utile pentru spatiile care au mai mult de 300 mp.

Acestea trebuie sa aiba capatul de taiere cu un cutit sau cu lame pentru plantele dure. Drept urmare, un model pe benzina poate fi mai potrivit pe termen lung decat unul electric cu fir. In cazul in care acesta nu mai functioneaza in mod corespunzator, adauga-i un demaror motocoasa cu pornire fara incarcator. Acesta are distanta dintre prinderi de 67mm si functioneaza prin simpla apasare a butonului de start, fiind dotat in acelasi timp cu baterie Li-ion.

Ingrijirea motocoasei poate deveni un proces dificil

Atunci cand cumperi o motocoasa, este important sa urmaresti cateva aspecte inainte de a lua decizia finala. Spre exemplu, prezenta unui sistem antivibratii reduce din zgomotul cauzat de motor si te ajuta sa te bucuri mai mult de procesul de ingrijire. De asemenea, sistemul ajustabil de taiere iti permite sa ajungi in locuri greu accesibile si sa elimini orice buruieni datorita tijei reglabile.

Elementul central de siguranta este capacul care protejeaza capul de taiere, astfel incat tu sa nu ai contact cu lama sau alte obiecte ascutite. Poti atasa un demaror pentru motocoasa chinezeasca, deoarece acesta este compatibil cu o gama larga de modele comercializate in hipermarketuri. Verifica, insa, eticheta ca sa te asiguri de compatibilitate!

Fiabilitatea poate fi influentata de piesele motocoasei

Producatorii autorizati pun la dispozitie unelte bazate pe ultima tehnologie si construite din materiale de calitate. Cu toate acestea, fiecare motocoasa are dispozitive de protectie si de tuns diferite.

Asigura-te ca exista un capat ascutit regulamentar, iar inainte de curatare, opreste motorul si scoate fisa din bujie. Motocoasa trebuie verificata in mod periodic, pentru a afla daca toate suruburile si piuletele sunt prezente si bine stranse. Pastreaza produsul intr-o incapere inchisa si goleste-i mereu rezervorul si carburatorul dupa ce il folosesti.

De ce trebuie sa schimbi un demaror pentru motocoasa daca produsul achizitionat nu mai este functional?

In timpul procesului de alegere al motocoasei, este necesar sa tii cont de nevoile personale. Iti doresti sa tai gazon, iarba inalta sau vegetatie salbatica? In functie de raspuns, capatul de taiere poate fi diferit. Gandeste-te daca iti doresti un model care sa aiba fir sau nu si daca vrei ca acesta sa functioneze pe benzina sau in baza unui acumulator!

Opteaza pentru un distribuitor autorizat si incearca sa schimbi un demaror motocoasa si celelalte piese de cate ori este nevoie. In felul acesta, ai garantia ca dispozitivul ramane functional si te poti bucura de beneficiile sale pentru mai mult timp!