„Deadline-urile" nu vor mai fi o sperietoare, dupa un curs de managementul timpului!

BUCURESTI - 13 februarie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri

Scriitorul american Horace Jackson Brown Jr. oferea un sfat extrem de pretios: „Nu spune ca nu ai suficient timp. Ai exact acelasi numar de ore intr-o zi cat le-au fost date si lui Helen Keller. Pasteur, Michelangelo, Maica Tereza, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson si Albert Einstein“.

www.Brightway.ro

www.Brightway.ro

Intr-adevar, timpul este o resursa impartita egal, astfel incat depinde doar de tine modul in care il folosesti. Pentru a deveni cat mai eficient, poti participa la un curs managementul timpului organizat de echipa Brightway®, care de doua decenii gandeste, creeaza si pune in aplicare programe de dezvoltare personala si profesionala.

Dupa un astfel de training, termenele limita vor inceta sa mai reprezinte un factor de stres, devenind mai degraba un element de real ajutor, care te va ajuta sa te organizezi mai bine.

Cui i se adreseaza un curs de managementul timpului?

Trainingul se adreseaza in acelasi timp persoanelor si echipelor care au nevoie de o noua perspectiva asupra gestionarii activitatilor zilnice, pentru a-si atinge obiectivele. La el participa antreprenori, manageri si specialisti din diferite ramuri economice.

Poate sa beneficieze oricine simte ca perioadele prin care trece sunt coplesitoare din perspectiva volumului de activitate. Toti cei care vor sa imbunatateasca modul in care gestioneaza proiectele si activitatile zilnice vor primi informatii si tehnici care se vor dovedi foarte folositoare, atat pe plan profesional, cat si in viata personala.

Ce beneficii obtin participantii la un curs de managementul timpului?

Trainingul se desfasoara sub forma unei simulari interactive, cu numele „Comoara din Carpati“. Pe parcursul acesteia, participantii isi constientizeaza obiceiurile neproductive la nivel individual si organizational si se antreneaza sa aplice noi instrumente cu scopul cresterii productivitatii.

In primul rand, ei invata cum sa stabileasca obiective si sa creeze obiceiuri sanatoase, cu ajutorul unor metode eficiente de prioritizare a sarcinilor si de gestionare a unui volum mare de munca.

In cadrul unui curs de managementul timpului este dezvoltat un sistem pentru planificarea eficienta a activitatilor zilnice in conditii de incertitudine si neprevazut si sunt oferite instrumente pentru diminuarea intreruperilor si a asa-numitilor „timpi morti“.

Prin identificarea „hotilor de timp“ din activitatea de zi cu zi, se reuseste crearea unui plan de actiune pentru atingerea potentialului maxim al fiecarei persoane. In final, este obtinut mult-doritul echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Beneficii obtinute la nivel de organizatie

Companiile ai caror angajati participa la un curs managementul timpului inregistreaza, la randul lor, beneficii considerabile. De pilda, sunt optimizate fluxurile de lucru, astfel incat sa aiba intotdeauna prioritate acele activitati care genereaza rezultate.

Se ajunge la imbunatatirea proceselor de organizare interna si la cresterea productivitatii echipei, prin implementarea unor metode agile de time management si a unui set de indicatori cheie de performanta.

Prin diferitele simulari si studii de caz, angajatii sunt antrenati sa gestioneze nu numai timpul, ci si celelalte resurse intr-un mod cat mai eficient, ceea ce genereaza costuri mai mici pentru organizatie.

Un curs de managementul timpului te va ajuta sa folosesti eficient cea mai importanta resursa pe care o ai la dispozitie. Deadline-urile vor inceta sa mai fie o sperietoare si nu te vei mai plange niciodata ca esti coplesit de sarcini!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/deadline-urile-nu-vor-mai-fi-o-sperietoare-dupa-un-curs-de-managementul-timpului