Descopera care sunt cele mai bine platite meserii in 2021

BUCURESTI - 29 iunie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social

Una dintre cele mai grele decizii pe care le poti lua se refera la job. Este dificil sa gasesti un loc de munca bine platit, in care sa fii respectat si apreciat de catre superiori si sa te simti ca acasa. Multe meserii sunt slab platite, ofera conditii precare de munca si presupun task-uri complicate sau intr-un volum prea mare.

www.Studio-20.ro

www.Studio-20.ro

Daca in prezent te afli intr-o dilema si nu stii spre ce loc de munca sa te indrepti ca sa te bucuri de castiguri mari, acest articol te poate ajuta. Iata care sunt cele mai bine platite meserii in 2021!

1. Programator
O meserie bine platita este cea de programator. Indiferent ca esti femeie sau barbat, daca ai aptitudini catre IT, atunci poti sa iei in calcul acest job, deoarece iti poate asigura un trai bun. Pentru ca in fiecare an se fac progrese tehnologice, programatorii sunt la mare cautare, fiind asadar un job bine platit in prezent, dar si o optiune excelenta pentru viitor.

2. Specialist in resurse umane
Un alt job aflat la mare cautare, mai ales de catre femei, este cel de specialist in resurse umane. Este o meserie bine platita care presupune recrutarea de personal, trainingul angajatilor, dar si medierea conflictelor care pot aparea la un loc de munca. Asadar, daca detii abilitati bune de comunicare, esti o fire diplomata si organizata, poti aplica la un job ca specialist in resurse umane.

3. Model
O meserie la mare cautare este si cea de model. In acest domeniu, te va ajuta sarmul personal, increderea de sine si ambitia. Competitia este mare, dar daca dai dovada de seriozitate si perseverenta, poti ajunge un model de top, recunoscut peste hotare.

De exemplu, multe modele de la Studio-20.ro au succes in acest domeniu si se bucura de castiguri mari. Iar pentru ca imaginea este foarte importanta, ele au mare grija de modul in care arata si isi completeaza frecvent garderoba, dar si trusa de machiaj.

In plus, jobul de model este unul dintre cele mai cautate in 2021, deoarece nu necesita experienta si ofera sansa obtinerii unor venituri mari!

4. Marketing manager
O alta meserie de succes este cea de marketing manager. Responsabilitatile sale difera in functie de fiecare companie (managementul angajatilor, monitorizarea bugetelor, crearea strategiilor promotionale etc.), dar salariul este intr-adevar motivant. Bineinteles, pentru a ajunge marketing manager ai nevoie de cunostinte specifice si de experienta indelungata, dar daca te incanta acest domeniu, cu ambitie si determinare, cu siguranta vei ajunge pe postul dorit!

5. Medic
In topul meseriilor platite bine intra si cel de medic primar, dar drumul este lung. Pregatirea poate dura chiar si 12 ani, iar procesul de invatare nu se finalizeaza niciodata. Insa, daca iti doresti sa ajuti oamenii si te pasioneaza tot ce tine de medicina, atunci poti lua in calcul meseria de medic. Trebuie sa stii ca salariul in acest domeniu depinde de specializarea aleasa si, bineinteles, de experienta. Medicii cu salarii mari sunt radiologii, chirurgii, cardiologii, anestezistii si urologii.

Acestea sunt cele mai bine platite meserii in 2021. Tu la ce job ai vrea sa aplici?

Taguri: studio-20