Fii cea mai buna versiune a ta: de ce sa alegi cursuri de dezvoltare personala?

BUCURESTI - 15 aprilie 2021

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Cursuri

Fiecare om reprezinta mai mult decat informatiile pe care le acumuleaza, iar succesul in viata nu depinde doar de abilitatile sale mentale. Pentru a reusi, el trebuie sa isi dezvolte si alte calitati, precum comunicarea eficientă sau capacitatea de a-si transpune cunostintele in practica.

www.Successacademy.ro

www.Successacademy.ro

Si, mai ales, fiecare persoana trebuie sa descopere ce anume o face speciala, care sunt calitatile sale si domeniile in care le poate folosi cu cel mai mare succes. Acestea sunt obiectivele pe care le poti atinge daca alegi sa urmezi cursuri de dezvoltare personala oferite de Success Academy.

Povestea de succes a scolii care te pregateste pentru viata reala

2016 este anul in care a aparut proiectul Success Academy, propunand o noua forma de invatare in Romania. Prin intermediul unor cursuri dezvoltare personala organizate atat in sala, cat si online, aceasta scoala isi propune antrenarea acelor abilitati care le aduc copiilor si adolescentilor cel mai mare avantaj personal si profesional in viata reala.

In procesul de invatare este utilizata o mare diversitate de metode moderne de educatie: lucru in echipa, training, coaching, mentoring sau feedback. Datorita acestui fapt, care creeaza o diferenta vizibila fata de scoala clasica, copiii si adolescentii ajung – spre surprinderea parintilor – sa iubeasca scoala si sa astepte cu nerabdare un nou curs.

Ce subiecte inveti in primul an de studiu?

Trainerii cu experienta nationala si internationala atat in educatie, cat si in business abordeaza, in cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala, o serie de teme gandite astfel incat sa le ofere elevilor abilitatile cerute in societatea actuala.

Treptat, fiecare elev invata cum sa invinga teama de esec si sa isi formeze o mentalitate de invingator. De asemenea, va reusi sa isi dezvolte inteligenta emotionala si capacitatile empatice care permit o mai buna relationare cu parintii, cu colegii, cu profesorii, cu viitorii parteneri de afaceri.

Banii si educatia antreprenoriala reprezinta alte domenii cheie abordate pe durata studiilor. Copiii si adolescentii invata cum se fac banii in viata reala si care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie sa le respecte, pentru a se transforma intr-un antreprenor de succes.

Cei cinci pasi de urmat pentru inscriere

Daca doresti sa participi la aceste cursuri de dezvoltare personala, primul pas consta in completarea unui formular si primirea prezentarii scolii Success Academy in format PDF. Ulterior, va avea loc o discutie cu un reprezentant al scolii, in care este explicat modul de participare la sesiunea demo.

In cadrul sesiunii demo, vei avea ocazia sa afli toate amanuntele legate de program, exemplificate apoi prin participarea la o sesiune. In urma acesteia, vei lua decizia daca vrei sa participi la programul intins pe durata a 33 sau 34 de saptamani. 

Ultimul pas il reprezinta inscrierea propriu-zisa, in grupa de studiu adecvata. Aceste grupe sunt formate tinand cont atat de varsta participantilor (intre 11 si 14 ani, respectiv intre 15 si 18 ani), cat si de nivelul de cunoastere a limbii engleze: incepator, mediu sau avansat.

 

Ofera-ti sansa de a deveni cea mai buna versiune a ta si inscrie-te pe successacademy.ro! Alatura-te viitorilor lideri si alege sa participi la sesiunea de cursuri dezvoltare personala organizate de Success Academy! 

Cei cinci pasi de urmat pentru inscriere