Foloseste voucherul de biciclete la Veloteca si profita de ofertele speciale

BUCURESTI - 4 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

In cazul in care inca nu ai aflat vestea cea buna, trebuie sa stii neaparat ca Veloteca este unul dintre magazinele unde iti poti folosi voucherul de biciclete oferit de catre Primaria Municipiului Bucuresti!

Biciclete Veloteca

Biciclete Veloteca

Prin urmare, indragitul magazin de biciclete ne-a pregatit la inceput de toamna oferte speciale la unele dintre cele mai populare modele existente pe piata la ora actuala.

In plus, velotecarii pasionati si-au intensificat activitatea in aceasta perioada si s-au inarmat cu un stoc de biciclete generos. Toate acestea, alaturi de binecunoscuta consultanta profesionista, precum si serviciile de garantie si post garantie reprezinta argumentul necesar pentru care sa iti doresti sa folosesti voucherul pentru biciclete la Veloteca.

Acest magazin a intrat pe piata romaneasca in anul 2008 si de atunci a ramas numarul 1 in vanzarea de biciclete pliabile Dahon, biciclete electrice, biciclete de munte, de sosea si de trekking SUNN, Merida, Corratec, Cross si Cannondale. De asemenea, pe langa gama foarte variata de biciclete, Veloteca are o oferta generoasa de piese de schimb, componente, echipamente de ciclism si accesorii.

Daca te-ai decis sa iti folosesti voucherul de biciclete la Veloteca insa crezi ca nu vei putea sa-ti folosesti noua achizitie pana cand primavara nu-si va face simtita prezenta, ai posibilitatea sa apelezi la VeloGaraj, serviciul de gazduire biciclete pe timp de iarna. Astfel, nu va trebui sa ocupi spatiu pretios pe timpul iernii, iar bicicleta ta se va odihni departe de frig si, bineinteles, de hotii atrasi din ce in ce mai tare de biciclete.

Atunci cand te decizi asupra bicicletei pe care o doresti, este posibil ca valoarea acesteia sa nu se suprapuna perfect valorii voucherului pentru biciclete. In cazul in care bicicleta este mai ieftina, suma ramasa disponibila nu se poate returna. In schimb, o poti folosi ca sa achizitionezi accesorii specifice, precum casti de protectie, dispozitive de iluminat, sonerii, ciclocomputere etc. Astfel, vei valorifica la maxim voucherul si te vei alege si cu produse de cea mai buna calitate cu care sa completezi experienta pedalatului.

Daca te-ai decis asupra unei biciclete mai scumpe, ca de exemplu un model profesional destinat competitiilor de profil, va trebui sa achiti diferenta, pe care vei putea sa o platesti cash, cu cardul sau tichete cadou. In cazul in care detii si alte tipuri de vouchere, nu vei putea, din pacate, sa le cumulezi. De asemenea, ai posibilitatea sa platesti in 10 rate fara dobanda cu cardurile: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star (Banca Transilvania), Bonus + (Garanti Bank) si Alpha Bank.

Verifica site-ul oficial al magazinului de biciclete Veloteca sau viziteaza showroom-ul de pe Sos. Iancului, nr. 100 pentru a afla mai multe detalii despre promotiile de sezon si multele alte surprize cu care velotecarii pasionati te asteapta cu drag. Acolo vei primi consultanta profesionala, astfel incat sa pleci acasa doar cu cea mai potrivita bicicleta pentru tine!