Iata care sunt cele mai utilizate gadgeturi si cat de mult ne ajuta in viata de zi cu zi!

BUCURESTI - 9 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Modul in care ne petrecem timpul sau ne comportam in societate s-a schimbat foarte mult, in ultimii ani. Aceste schimbari in stilul de viata sunt datorate, in pare parte, dezvoltarii rapide a tehnologiei. Comportamentul si obiceiurile noastre cotidiene sunt strans legate de smartphone, laptop, tableta, smart TV si tot ce inseamna informatie de ultima ora, iar actualizarile si software-ul de ultima generatie sunt obligatorii pentru a mentine accesul nemijlocit la informatie si legatura cu mediul virtual.

gadgetworld.ro

gadgetworld.ro

Dispozitivele pe care le folosim zilnic inca de acum 10-15 ani deja ne-au creat reflexe si ne-au modificat asteptarile in tot ceea ce inseamna “interfata de comunicare si divertisment”, iar nevoia de a beneficia de mai multe functii in acelasi device a creat ceea ce astazi numim gadgeturi.

De obicei, acest termen este atribuit device-urilor cu functii aparte, recent aparute si proiectate intr-un mod ingenios fata de celelalte obiecte tehnologice. Gadgeturile sunt caracterizate, in majoritatea cazurilor, de portabilitate si design inedit, particularitati ce fac din acestea cadourile ideale.

Intercompatibilitatea dispozitivelor high-tech din prezent permite utilizatorilor sa imbunatateasca sau sa completeze lista de functii pe care un device o are prin conectarea sau folosirea in paralel a altuia. Astfel, gadgeturile se incadreaza perfect in peisaj, contribuind cu succes la usurarea activitatilor pe care le intreprindem zilnic.

Pentru a vedea aportul adus de gadgeturi in lumea tehnologiei, vom lua ca exemplu unul dintre cele mai folosite astfel de obiecte: bateria externa. Fiindca smartphone-ul, tableta si castile tale Bluetooth consuma energie intr-un ritm ametitor, necesitatea de a le incarca parca te urmareste in permanenta. Aici intra in scena acumulatorii portabili, mai ales daca nu te afli in imediata apropiere a unei surse de alimentare cu electricitate. Daca esti pe plaja, pe o pajiste de munte sau faci o calatorie lunga cu trenul ori avionul, aceste gadgeturi asigura functionalitatea dispozitivelor tale. Mai mult, ele evolueaza de la an la an si ofera din ce in ce mai multe functii si beneficii. Astfel, putem alege sa cumparam o baterie externa rezistenta la apa, praf si socuri, una care poate incarca doua telefoane simultan si mai are si lanterna, alta care poate fi incarcata folosindu-se de panourile solare din dotare sau una care sa poata fi confundata cu o sculptura metalica avangardista.

Alta categorie de gadgeturi care a luat amploare in ultima decada este cea a boxelor fara fir. Bineinteles, aici ne referim la mini-sistemele de sunet care pot fi purtate oriunde mergi, nu doar mutate dintr-o camera in alta. Acestea sunt din ce in ce mai puternice, au o claritate a sunetului exceptionala si sunt alegerea ideala atat in spatiile interioare, cat si in exterior. Printre caracteristicile lor se numara si faptul ca pot fi agatate, legate, prinse, lipite sau asezate pe majoritatea obiectelor si suprafetelor multumita sistemelor de ancorare mereu surprinzatoare. Aceste gadgeturi mai pot fi dotate si cu invelis de protectie la socuri, apa si praf pentru a le putea folosi in orice conditii fara a avea griji.

De la jucarii la ceasuri, de la casti audio la lampi, becuri si drone, toate dispozitivele high-tech ce imbina utilul cu placutul si functionalitatea cu design-ul aparte pot intra in aceasta larga categorie a gadgeturilor, mai ales daca dispun de functii si caracteristici inovative.

Gadgeturile raman mereu surprinzatoare si atragatoare pentru pasionatii de tehnologie, comunicare si divertisment, iar cele mai bune preturi la o gama variata de baterii externe, boxe portabile si alte cadouri ideale din sfera tehnologiei gasesti numai pe Gadgetworld.ro! Intra acum si profita de reducerile de vara!

Taguri: gadgeturi