Iata cum sa faci alegerea corecta cand apelezi la serviciile de inchirieri microbuze

BUCURESTI - 21 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Odata cu venirea sezonului rece, planurile tale de vacanta incep sa prinda contur. Poti vizita rudele de Craciun, poti merge cu familia la munte pentru o saptamana de ski sau poti organiza petrecerea de Revelion impreuna cu prietenii sau colegii de serviciu.

Focusrent.ro

Focusrent.ro

Daca deja ai inceput sa planifici iesirea scurta sau sejurul petrecut alaturi de cei dragi intr-o locatie speciala, atunci unul dintre cele mai importante detalii ar fi solutia de transport la care apelezi. Pentru a te bucura de siguranta, confort si spatiu generos, cea mai buna varianta pe care o ai la dispozitie este sa apelezi la serviciile unei companii de inchirieri microbuze . Un autovehicul cu 8+1 locuri nu numai ca va oferi pasagerilor tot confortul dorit, dar va asigura si cea mai buna economie de combustibil, scazand, astfel, costul total al transportului.

Alege cel mai bun model de vehicul 8+1

Printre cele mai apreciate modele din ofertele de inchirieri microbuze putem aminti Mercedes Vito si Volkswagen Transporter, autovehicule care sunt prezente si in pachetul de servicii pe care FocusRent il ofera clientilor din Bucuresti, Cluj si Otopeni.

Prima varianta mentionata, Mercedes Vito, este disponibil in oferta FocusRent de inchirieri microbuze cu dotari de ultima generatie care vor spori siguranta si confortul tau si al pasagerilor transportati. Printre acestea, cele mai importante sunt asistentul de stabilizare la curenti laterali, asistentul pentru pornirea in rampa, asistentul pentru mentinerea atentiei si sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri. In plus, Mercedes Vito dispune de o capacitate de incarcare de pana la 1369 de kilograme, aceasta fiind cea mai mare sarcina utila din clasa de autovehicule cu 8+1 locuri. Mai mult, Mercedes Vito si-a castigat locul in ofertele de inchirieri microbuze multumita design-ului exterior atragator, luxului si confortului oferite la interior (scaune cu spatare, cotiere si tetiere reglabile).

La randul sau, Volkswagen Transporter vine cu sisteme de ultima generatie proiectate pentru sporirea sigurantei si confortului pasagerilor: sistemul side assist, sistemul perfectionat de Control Electronic al Stabilitatii (ESP), sistemul de LED-uri integrat in oglinzile laterale si senzori si avertizari pentru presiunea in pneuri (RKA). Dat fiind faptul ca acestea sunt optiuni speciale, vei fi sigur ca le vei avea la dispozitie numai daca apelezi la oferta de inchirieri microbuze inaintata de FocusRent.

Alege cel mai bun pachet de servicii

Eficienta este printre cele mai importante aspecte ale actiunilor pe care le intreprindem, astfel incat prima conditie in alegerea unei oferte avantajoase de inchirieri microbuze este procesul rapid de rezervare si livrare. Astfel, compania la care apelezi (telefonic sau online) va trebui sa te ghideze in maxim 5 minute prin procesul de rezervare, iar masina aleasa va trebui livrata la adresa aleasa de tine in maximum 3 ore de la rezervare. Pe langa promptitudinea in rezervare, iata ce ar mai trebui sa cuprinda o oferta avantajoasa de inchirieri microbuze:

- preturile afisate pe site ar trebui sa includa toate taxele de drum si asigurarile necesare - RCA, full Casco, rovinieta - ca tu sa nu ai neplacuta surpriza de a scoate din buzunar o suma mai mare decat cea anticipata;
- microbuzul trebuie sa fie livrat cu plinul facut si inlocuit rapid si gratuit in caz de avarie;
- call center-ul companiei de inchirieri microbuze trebuie sa fie disponibil non-stop pentru rezervari si asistenta;
- sa nu fie impusa nicio limita de kilometri, iar daca vrei sa treci granita iti vor fi puse la dispozitie si polite de asigurare valabile in spatiul european;
- la cerere, microbuzul inchiriat trebuie sa poata fi insotit si de sofer pentru ca tu si familia, prietenii sau colegii de serviciu sa va puteti relaxa pe durata calatoriei;
- garantia ca toate vehiculele puse la dispozitie prin serviciul de inchirieri microbuze sunt mai noi de 5 ani si sunt supuse unor inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi predate, tocmai pentru ca siguranta primeaza in orice situatie.

Toate aceste avantaje si multe altele sunt cuprinse in oferta de inchirieri microbuze de la FocusRent, asadar daca organizezi un teambuilding sau o vacanta in aceasta iarna, asigura-te ca alegi cel mai performant pachet de servicii de pe piata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/iata-cum-sa-faci-alegerea-corecta-cand-apelezi-la-serviciile-de-inchirieri-microbuze