"Ma puteti ajuta cu intermedierea actelor pentru locul de veci?" Iata raspunsul unei firme profesioniste de pompe funebre din Iasi!

Iasi - 12 iulie 2022

Comunicat tip General in Religie, Social

Pachetele de servicii oferite de o firma profesionista de pompe funebre din Iasi vin in intampinarea familiilor indoliate cu un spectru foarte larg de facilitati. De la obtinerea actelor pana la pregatirea pachetelor si a parastasului, puteti beneficia de toate produsele si serviciile necesare organizarii unui eveniment funerar. De aici reiese si avantajul major al colaborarii cu o astfel de firma, salvand timp pretios si resurse financiare.

www.Alo-deces.ro

www.Alo-deces.ro

Se aude deseori intrebarea: "Ma puteti ajuta cu intermedierea actelor pentru locul de veci?" Desigur, acest fenomen natural de trecere a oricarei fiinte in nefiinta ia de multe ori pe nepregatite rudele apropiate. Faptul ca evenimentul s-a intamplat fara ca persoana decedata sa fi avut un loc de inhumare pregatit nu mai constituie o problema, deoarece firma de pompe funebre Iasi va poate ajuta in obtinerea actelor necesare. Tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati echipei acest lucru inca de la inceputul colaborarii.

Intermedierea actelor si pregatirea locului de veci

In functie de cimitirul la care doriti sa inmormantati ruda decedata si de preferintele referitoare la parcela, randul si locul aferent acestia pot demara procedura de achizitionare sau intermediere a locului de veci. Etapele privind colectarea si inregistrarea documentelor la administratia cimitirului vor reveni colaboratorilor dumneavoastra de nadejde cu care ati pornit la drum pentru a organiza un eveniment impecabil.

Este important sa stiti, ca angajatii din cadrul firmei de pompe funebre Iasi nu vor lua nicio decizie fara a va consulta in prealabil. Aveti, astfel, garantia ca doleantele dumneavoastra sunt ascultate in detaliu, iar atunci cand este cazul, se va interveni cu sfaturi sau idei pentru a imbunatati calitatea serviciilor.

Nu doar intermedierea actelor pentru locul de veci poate fi rezolvata de acesti profesionisti cu ani de experienta in domeniu si un portofoliu covarsitor, ci si amenajarea acestuia. In timpul scurt pana la inhumare se vor executa lucrarile necesare si posibile pentru ca mormantul sa aiba un aspect onorabil, urmand ca dupa eveniment sa se finiseze restul lucrarilor.

Articole necesare pentru o inmormantare ireprosabila

Casa de pompe funebre din Iasi va poate ajuta sa achizitionati articole funerare fara de care nu ar putea avea loc nicio inmormantare. In acest sens, veti avea la dispozitie o gama bogata de articole, precum:

• Sicriu complet echipat sau accesorizat;
• Cruce din lemn, fier sau marmura;
• Monument funerar din granit sau marmura;
• Coliva, colaci si vin;
• Poze ceramica si placute comemorative;
• Capac frigorific pentru sicriu, daca temperaturile sunt foarte ridicate;
• Catafalc cu lumini pentru un efect deosebit;
• Felinare din fier;
• Aranjamente florale moderne, cu un aspect exceptional, precum coroane, jerbe si buchete de flori;
• Prosoape, batiste, esarfe, iconite, doliu, lumanari si candele;
• Pachete cu vase de pomana cu produse de post sau de dulce.

Orice crestin stie ca decesul unei persoane dragi nu se incheie odata cu inhumarea acesteia, slujbele ce urmeaza a fi efectuate avand un rol foarte important in viata credinciosilor. Astfel, parastasul de 9 si 40 de zile, de 3, 6 si 9 luni, din an in an pana la 7 ani dupa deces pot fi organizate tot prin intermediul firmei funerare.

Dupa cum vedeti, atat intermedierea actelor pentru locul de veci, cat si amenajarea acestuia cu tot ce presupune aceasta etapa, sunt sarcini ce pot intra in atributiile unei firme de pompe funebre Iasi. Tot ce trebuie sa faceti este doar sa solicitati aceste servicii!

Articol realizat de www.iagency.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/ma-puteti-ajuta-cu-intermedierea-actelor-pentru-locul-de-veci-iata-raspunsul-unei-firme-profesioniste-de-pompe-funebre-din-iasi