Pe ce tari partenere isi concentreaza atentia o firma serioasa de repatriere decedati?

BUCURESTI - 22 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Social

Pe langa serviciile de inhumare / incinerare, imbalsamare / tanatopraxie, transport funerar si consultanta predeces, o firma profesionista de pompe funebre va include in oferta ei si servicii de repatriere decedati. Acestea au devenit din ce in ce mai cerute in ultima perioada, avand in vedere ca tot mai multi romani pleaca la munca si se stabilesc in strainatate. Astfel, din punct de vedere statistic, numarul deceselor conationalilor nostri plecati peste granita este si el in continua crestere.

www.Funerarii-bucuresti.ro

www.Funerarii-bucuresti.ro

Daca o firma de servicii funerare pregateste sicrie, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare pentru romanii decedati in tara, este obligata sa faca acelasi lucru si pentru cei care si-au gasit sfarsitul departe.

Practic, serviciile de repatriere decedati asigura o reparatie morala: ii ajuta pe cei care au fost nevoiti sa plece peste granite sa isi gaseasca macar linistea eterna acasa, daca in timpul vietii au fost obligati sa isi paraseasca plaiurile.

Firma de pompe funebre Casa Bucur din Capitala, al carei site este disponibil la adresa www.funerarii-bucuresti.ro, ofera servicii de repatriere decedati. Acestea constau in colaborarea cu firme de servicii funerare din strainatate, care se ocupa de formalitatile de imbarcare a sicriului cu trupul neinsufletit la bordul unei aeronave cu destinatia Bucuresti.

In acest timp, Casa Bucur intocmeste toata documentatia necesara repatrierii decedatilor, iar, cand sicriul ajunge in tara, va fi preluat din zona cargo a aeroportului. Apoi, va fi transportat la bordul unei masini speciale, avand toate dotarile de igiena cerute la nivelul Uniunii Europene. Astfel, transportul funerar special va fi dus la bun sfarsit, iar pribeagul care a avut ghinionul sa isi dea ultima suflare in afara tarii isi va gasi pacea eterna acasa.

 

Casa Bucur, colaborare cu 5 mari tari din Uniunea Europeana

Desi serviciile de repatriere decedati oferite de Casa Bucur acopera toate continentele, din Canada si America de Sud, pana in Dubai si Asia de Sud-Est, totusi eforturile acestei firma de pompe funebre se concentreaza cu precadere pe cinci tari. Este vorba despre Franta, Italia, Spania, Anglia si Germania, iar motivele sunt lesne de inteles.

In primul rand, in aceste cinci state traiesc cei mai multi romani din afara tarii. Astfel, in Italia traiesc 1,2 milioane de conationali (2019), in Spania - 865.000 (2019), in Germania - 657.000 (2015), in Marea Britanie - 415.000 (2019) si in Franta - 300.000 (2019). In total, vorbim despre aproape 3,5 milioane de romani stabiliti in aceste cinci mari tari din Uniunea Europeana.

Chiar daca majoritatea romanilor plecati in afara tarii sunt cel mult de varsta a doua, din punct de vedere statistic exista posibilitatea ca o parte dintre acestia sa isi gaseasca sfarsitul, iar rudele lor ramase in Romania sa aiba nevoie de servicii de repatriere decedati.

Un alt motiv pentru care Casa Bucur isi concentreaza eforturile de repatriere decedati in cele cinci tari sus amintite are legatura cu hatisurile birocratice. Tinand cont ca atat Romania, cat si Italia, Spania, Germania, Marea Britanie si Franta se afla in Uniunea Europeana, acordurile dintre ele sunt mult mai usor de pus in practica, iar actiunea propriu-zisa de repatriere poate avea loc in numai cateva zile.

Articol realizat de iAgency.ro