Ride the Sunn – obtine cele mai tentante reduceri la bicicletele de top!

BUCURESTI - 31 mai 2017

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sport

Incepand cu anul acesta, brandul Sunn este disponibil si pe piata romaneasca datorita Veloteca, magazin de biciclete cu o experienta de aproximativ 10 ani in domeniu. Toate bicicletele din gama, si mai ales cele din aluminiu (aliaj 6069T6 pentru un raport rezistenta/ greutate/ confort perfect) adopta tuburi hidroforme la marginile proeminente. Pe langa partea estetica, aceasta constructie imbunatateste caracteristicile dinamice ale cadrului, reducand efectul de rasucire din timpul pedalarii si optimizand flexibilitatea verticala. Forma conica a tubului ajuta la optimizarea rigiditatii suspensiei din fata.

biciclete Sunn

Unul dintre cele mai sonore nume de pe podiumurile de Enduro este Isabeau Courdurier, frantuzoaica mereu vesela si cu o vointa de fier, fidela a bicicletelor Sunn. Aceasta detine in momentul de fata un model personalizat, o bicicleta Sunn Kern LT foarte mica, facuta pe dimensiunile ei.

Gama de biciclete SUNN full-suspension este perfecta pentru iubitorii de enduro. Experimentatii consultanti Veloteca au intuit necesitatea unei biciclete de top in competitiile la nivel inalt, astfel incat au adus pentru romani o bicicleta care nu are cum sa primeasca vreun repros. Asa cum afirma si Isabeau Courdurier, SUNN reprezinta un ,,brand de biciclete orientat catre rezultate”, care iti asculta dorintele si iti permite sa experimentezi tot ceea ce iti doresti.

Cu alte cuvinte, marca franceza Sunn este destinata cu precadere persoanelor care isi doresc sa faca performanta si sa se faca remarcate in cadrul celor mai dure competitii. De aceea, Veloteca ofera posibilitatea tuturor celor care sunt pasionati de ciclism la nivel inalt sa isi cumpere echipament performant mult mai usor. Astfel, daca esti activ si participi la concursurile de profil, tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrii pe site si sa verifici daca bicicleta pe care ti-o doresti se incadreaza in programul oferit de Veloteca. Daca visul ti s-a implinit si in sfarsit poti sa-ti achizitionezi bicicleta mult dorita la un pret special, completeaza formularul disponibil pe site si trimite-l pe adresa de e-mail contact@veloteca.ro. Dovedeste faptul ca ai concurat in anumite competitii si profita de reducerile semnificative de pret pe care le vei primi la unele dintre cele mai performante biciclete de pe piata internationala.

Reducerile nu sunt prestabilite, ci variaza in functie de nivelul fiecarui rider in parte. Contacteaza consultantii Veloteca, iar acestia iti vor comunica personal care este pretul special pe care doresc sa ti-l ofere. Performanta se premiaza, dar pentru a trece la urmatorul nivel ai nevoie de un echipament pe masura. Bicicletele Sunn sunt exact ceea ce iti trebuie pentru a demonstra intregii lumi ca TU esti cel mai bun!In programul ,,Ride the Sunn” intra modelele care fac parte din categoria hardtail SUNN, din seriile: RAGE, PRIM, PLUS, EXACT, toate bicicletele BMX SUNN si toate bicicletele de munte full-suspension SUNN, din seria KERN.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, iar reducerile nu se cumuleaza cu alte eventuale oferte promotionale.

Fizic sau online, Veloteca ofera o multitudine de modele diversificate, fie ca doresti sa folosesti bicicleta intr-un mod casual, fie ca vrei sa faci performanta. Showroom-ul si magazinul online pun la dispozitia clientilor 7 marci principale de biciclete, iar Sunn este una dintre cele care reusesc sa sustina performanta la cel mai inalt nivel.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/ride-the-sunn-obtine-cele-mai-tentante-reduceri-la-bicicletele-de-top