Servicii de inchirieri microbuze pentru vacante de neuitat

BUCURESTI - 15 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Iarna este pe terminate, iar o data cu ivirea primaverii, dorinta de a evada din Bucuresti impreuna cu familia sau prietenii ne face sa ne gandim serios la o scurta vacanta de primavara sau, de ce nu, un teambuilding alaturi de colegii de serviciu, in cautarea aventurii sau a linistii.

rent a car

rent a car

 Rent a car Bucuresti si Otopeni 

FocusRent

Daca locuiesti in Bucuresti si te tenteaza o escapada de weekend cu un grup mai mare de prieteni, cu siguranta te-ai gandit sa apelezi la companii rent a car ce ofera si servicii de inchirieri microbuze . O calatorie lunga, intr-un grup mai numeros, cere un mijloc de transport adecvat, ce confera spatiu, confort si siguranta, dar care sa fie si rentabil din punct de vedere economic. Din acest punct de vedere, poti apela cu incredere la FocusRent, companie rent a car din Bucuresti si Otopeni ce ofera si servicii de inchirieri microbuze.

 

In cei peste 10 ani de activitate, FocusRent a ajutat numerosi clienti, persoane fizice sau companii, romani si straini, sa beneficieze rapid de o masina in sistem rent a car care sa le intampine nevoile. FocusRent pune la dispozitia clientilor un call center de asistenta clienti cu operatori disponibili 24/7, care preiau rapid rezervarea, atat telefonic, cat si online, urmand ca, dupa confirmarea acesteia, in numai doua ore sa iti fie livrata masina.

 

Beneficiile de a apela la FocusRent pentru serviciile de inchirieri microbuze

 

FocusRent este o companie rent a car ce si-a castigat loialitatea clientilor sai datorita promptitudinii si seriozitatii cu care trateaza fiecare contract de inchirieri masini sau inchirieri microbuze. Mai mult, pe langa oferta de baza, la FocusRent ai parte de multiple beneficii, printre care: RCA, asigurare CASCO, rovinieta, plin de combustibil, zero limita de kilometri, precum si inlocuirea gratuita a vehiculului in caz de avarie.

 

De asemenea, apeland la serviciul de inchirieri microbuze vei beneficia de costuri reduse, in comparatie cu achizitia integrala a unui microbuz, ce presupune o investitie considerabila, care nu este rentabila daca utilizezi microbuzul doar pentru a pleca in vacante. Ai de parcurs distante prea lungi si vrei sa te bucuri de peisaj de-a lungul calatoriei? Nici o problema, FocusRent iti pune la dispozitie ca serviciu optional si un sofer personal.

 

Siguranta clientilor este primordiala pentru FocusRent, cu atat mai mult cand vine vorba de serviciul de inchirieri microbuze. Nici un microbuz din flota companiei noastre nu este mai vechi de 5 ani, avand toate reviziile efectuate la zi, pentru ca tu sa poti conduce spre destinatia mult dorita fara a intampina probleme de natura tehnica. Pe langa aceasta, confortul si eleganta sunt valori pe care le imbratisam, si asta se reflecta in modelele de microbuze pe care le oferim spre inchiriere clientilor nostri.

 

Plecand de la un pret de 45 euro/zi, poti alege dintre cele doua modele de microbuze de tip 8+1 pe care ti le punem la dispozitie: Mercedes Vito si VW Transporter.

 

Daca trebuie sa mergi la evenimente de familie (nunti, botezuri sau aniversari), iti recomandam modelul Mercedes Vito 8+1. Avand un design elegant, cu finisaje de calitate si scaune confortabile, microbuzul Mercedes Vito ofera urmatoarele facilitati: tetiere si spatare reglabile, airbaguri pentru sofer si pasagerul din fata, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, precum si sisteme automate de asistenta (Asistentul pentru Mentinerea Atentiei, Asistentul de Stabilizare la Curenti Laterali, Asistentul pentru Pornirea in Rampa).

 

Modelul VW Transporter este mult mai potrivit pentru teambuilding-uri cu angajatii/colegii sau vacante cu prietenii sau rudele, acesta fiind foarte usor de condus si de manevrat si dotat cu ESP perfectionat, sistem de asistenta pentru schimbarea benzii de rulare si afisaj pentru presiunea pneurilor.  

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/servicii-de-inchirieri-microbuze-pentru-vacante-de-neuitat