Serviciile de inchirieri masini FocusRent – garantia sigurantei si confortului

BUCURESTI - 30 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Vrei sa pleci intr-o vacanta in Romania sau in strainatate? Ai nevoie de o masina prezentabila pentru a participa la un eveniment deosebit sau o intalnire de afaceri?

Serviciile de inchirieri masini FocusRent – garantia sigurantei si confortului

Vino la FocusRent si beneficiaza de cele mai bune servicii de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni. Prezenta de peste 10 ani pe piata de inchirieri auto, compania FocusRent iti pune la dispozitie masini performante si sigure, garantandu-ti siguranta si confortul in fiecare clipa petrecuta la volan.

Promptitudinea si eficienta sunt marci definitorii ale serviciului de inchirieri masini de la FocusRent, pentru ca tu sa nu mai fii nevoit sa pierzi timp pretios si a te putea concentra pe lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Pentru a intra in posesia automobilului de care ai nevoie, tot ce trebuie sa faci este sa suni la call-centerul nostru disponibil 24/7, pentru a face o rezervare. In numai cateva ore de la confirmarea rezervarii, un reprezentant FocusRent iti va livra masina si iti va inmana cheile.

Daca ai 21 ani impliniti si detii permis de conducere de cel putin curand, poti inchiria orice masina doresti. Iti punem la dispozitie autmobile din clasa compact, business, economy, 4x4, SUV si microbuze. Siguranta ta este cel mai important lucru pentru noi, asa ca in parcul auto FocusRent se regasesc numai masini achizitionate in ultimii 5 ani, fiecare dintre acestea fiind supusa unei inspectii tehnice riguroase inainte sa fie inmanata unui client. Printre modelele de masini disponibile in oferta serviciului nostru de inchirieri masini, se afla: Dacia Logan, Ford Focus, Ford Fiesta, Skoda Octavia, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, Opel Corsa, BMW X5, VW Passat, etc.

Ce avantaje ai daca apelezi la serviciul de inchirieri masini de la FocusRent?

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de inchirieri masini, timp in care nenumarati clienti ne-au devenit parteneri pe termen lung, am hotarat sa rasplatim fidelitatea acestora oferindu-le un card de membru prin intermediul caruia pot beneficia de un discount de 10% la orice model de masina vor sa inchirieze.

Politica noastra de preturi este transparenta, iar pe langa faptul ca nu exista niciun fel de costuri ascunse, in preturile practicate de FocusRent sunt incluse urmatoarele facilitati:

- taxe si asigurari auto (RCA, full CASCO, rovinieta)
- cauciucuri de iarna/vara
- asistenta rutiera
- un plin de combustibil
- inlocuirea gratuita a masinii in caz de avarie, in numai cateva ore

In plus, nu ti se impune limita de kilometri! De asemenea, la cerere, punem la dispozitie si servicii optionale, contra-cost:

- GPS
- scaun auto pentru copil
- sofer personal
- serviciu de transfer aeroport Otopeni

Daca vrei sa pleci in vacanta insotit de familie sau de un grup mai mare de prieteni, iti punem la dispozitie si serviciul de inchirieri microbuze, unde te asteapta doua dintre cele mai performante microbuze de tip 8+1: Mercedes Vito si VW Transporter.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/serviciile-de-inchirieri-masini-focusrent-garantia-sigurantei-si-confortului