Sezonul de hochei se apropie! Iata cum sa profiti de oferta de pariuri sportive online!

BUCURESTI - 13 august 2020

Comunicat tip General in Sport

Cu toate ca hocheiul pe gheata nu este printre cele mai populare sporturi din tara noastra, evenimentele importante din sezonul regulat se vor regasi in majoritatea ofertelor de pariuri sportive online . In plus, ligile puternice ale lumii, precum NHL, nu vor lipsi din oferta marilor case de pariuri sportive online, avand disponibile atat optiuni pre-game, cat si optiuni de pariere LIVE.

www.Getsbet.ro

www.Getsbet.ro

Daca urmaresti cu interes traseul pucului si ciocnirile puternice dintre jucatori, atunci randurile de mai jos te vor ajuta sa descoperi cum poti lua parte la actiunea de pe patinoar. Iata care sunt cele mai populare optiuni de pariere pentru hochei pe gheata!

Victorie
Ofertele de pariuri sportive online pentru hochei sunt foarte asemanatoare celor aplicate baschetului, asadar daca ai pariat vreodata pe NBA, iti va fi foarte usor sa dezvolti o strategie eficienta pentru NHL. Cea mai populara optiune este, bineinteles, victoria. Acesta este un pariu simplu pe castigator, cunoscut si sub numele de “money line”.

Practic, tot ce trebuie sa faci este sa anticipezi care va fi echipa castigatoare la finalul partidei. In aceasta categorie, ai 3 variante din care poti alege: victorie echipa gazda, victorie echipa oaspete si egalitate. Cotele mici (precum 1,10 - 1,20) sunt mult mai rare in hochei decat in fotbal, de exemplu, motiv pentru care vei putea construi bilete de tip acumulator cu castiguri potentiale foarte mari.

Spread
In unele partide, ofertele de pariuri sportive online privesc una dintre echipe ca fiind favorita. Astfel, cotele nu vor fi deosebit de interesante pentru pariori, insa optiunea “spread”, numita si “puck line”, va reusi sa reechilibreze raportul de forte de pe patinoar. Astfel, asemenea meciurilor de baschet, casa de pariuri va stabili o diferenta de scor la care trebuie sa castige favoritul.

Similar optiunilor de “handicap” din fotbal, tu va trebui sa pariezi ca favoritii vor castiga la o diferenta de peste 1,5 puncte sau ca echipa considerata mai slaba va pierde la mai putin de 1,5 puncte (sau chiar va castiga). In acest fel, sansele sunt aproximativ egale, iar cotele sunt mult mai atragatoare.

Total puncte
A treia optiune foarte populara in cadrul ofertelor de pariuri sportive online pe hochei este totalul de goluri marcate intr-o partida. Aceasta optiune este de forma “peste/sub” (over/under). Casa da pariuri va stabili un total de puncte pentru fiecare meci (de regula, acesta va fi cuprins intre 5 si 8,5 - in functie de competitie), iar pariorii trebuie sa anticipeze daca se va marca mai mult sau mai putin.

Astfel, daca totalul va fi de 6,5 goluri, vei putea bifa optiunea “peste” pentru a anticipa ca se marcheaza 7 sau mai multe goluri, iar optiunea “sub” va include 6 sau mai putine goluri, indiferent de poarta in care sunt marcate.

Cel mai spectaculos hochei pe gheata se joaca in NHL, insa aceasta nu este singura liga cu meciuri deosebit de intense. Pe langa americani si canadieni, echipele din Rusia, Suedia, Finlanda, Cehia si Germania produc spectacol pe gheata in fiecare sezon. In plus, evenimentele internationale sunt dominate cu regularitate de “The Big Six” - cele mai puternice 6 reprezentative nationale - Canada, Cehia, Finlanda, Rusia, Suedia si Statele Unite ale Americii.