Somiera 160x200 cm fixa sau rabatabila - ce sa alegi atunci cand trebuie sa petreci mult timp in pat

Bacau - 28 februarie 2023

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Social

Cu totii trecem prin perioade grele de-a lungul vietii. Uneori, acestea pot fi determinate de problemele financiare, iar, alteori, ne putem confrunta cu probleme de sanatate. De exemplu, unele afectiuni sau accidentari ne pot obliga sa petrecem mai mult timp in pat. Insa, chiar daca nu este o situatie pe care ne-o dorim, putem lua masuri pentru ca timpul petrecut in pat sa fie mai placut.

www.Rame-pat.ro

www.Rame-pat.ro

Daca te afli in aceasta situatie, poti opta pentru o somiera 160x200 cm special conceputa pentru a-ti spori confortul si a-ti mentine coloana intr-o pozitie optima, atunci cand stai intins pe pat. O somiera de calitate va face ca orele petrecute in pat sa nu reprezinte o povara pentru tine.

Somiera 160x200 cm fixa sau rabatabila?

Pe site-ul unui magazin de specialitate vei gasi aceste doua tipuri importante de somiere, insa, pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine, trebuie sa stii ce caracteristici are fiecare model in parte. Iata prin ce se diferentiaza somierele fixe de cele rabatabile si ce model este mai potrivit pentru persoanele care sunt nevoite sa petreaca ore in sir in pat!

1. Somierele fixe

O somiera fixa de calitate superioara va fi realizata din lemn de fag, un material cu o rezistenta indelungata, si va avea lamele acoperite cu foita de carbon, menite sa elimine undele electromagnetice. Este modelul ideal atat pentru persoanele care vor sa fie ferite de radiatii, cat si pentru cele care sufera de afectiuni care au necesitat montarea anumitor dispozitive.

O somiera 160x200 cm fixa va avea amortizoare confectionate din TPE-SBS, un material care poate distribui in mod egal greutatea utilizatorului pe suprafata ei. In acest mod, somiera obtine un plus de elasticitate si rezistenta.

2. Somierele rabatabile

Un model aflat la mare cautare in prezent este somiera rabatabila, care poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi. O somiera electrica cu dimensiunile 160x200 cm, realizata din lemn de fag, este foarte utila pentru persoanele care trebuie sa petreaca mult timp in pat, deoarece poate fi reglata in mai multe pozitii, fara sa necesite deplasarea utilizatorilor.

In functie de comenzile date prin intermediul telecomenzii, somiera isi va modifica pozitia, mentinand in acelasi timp conditii de siguranta pentru utilizator. Daca “imparti” patul cu o alta persoana, poti opta pentru o somiera electrica care sa aiba 2 motoare si 2 telecomenzi, astfel incat sa puteti amandoi sa ii schimbati pozitia, fara sa va incomodati unul pe celalalt.

Daca vei alege o somiera 160x200 cm de calitate, vei avea un produs cu un sistem silentios, care nu iti va provoca niciun tip de disconfort. In plus, somiera va fi extrem de rezistenta, asa ca nu vei fi nevoit sa investesti intr-un alt produs dupa doar cateva luni de utilizare. De asemenea, trebuie sa stii ca un model de acest tip se potriveste de minune cu saltelele din spuma poliuretanica, memory sau cele din latex.

Acum ca ai aflat ce caracteristici are fiecare tip de somiera, vei putea face cea mai buna alegere pentru tine. Daca iti doresti un model pe care sa il poti regla in functie de necesitatile tale, este clar ca somiera 160x200 cm reprezinta alegerea optima, dar daca nu ai nevoie de un model care sa isi schimbe pozitia, atunci poti opta pentru o somiera fixa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/somiera-160x200-cm-fixa-sau-rabatabila-ce-sa-alegi-atunci-cand-trebuie-sa-petreci-mult-timp-in-pat