Totul despre cele mai bune cursuri de engleza in Bucuresti: where, when & why

BUCURESTI - 1 iulie 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Esti in cautarea celor mai bune cursuri de engleza in Bucuresti? Daca te intrebi unde se tin acestea, raspunsul e categoric: la Scoala Flying Colours! Aici poti invata aceasta limba internationala in sala de curs sau online, individual sau in grupe de maxim 10 cursanti si te poti pregati pentru a trece cu succes examenele IELTS si Cambridge. De asemenea, segmentul de business beneficiaza de cursuri adaptate acestui domeniu, pentru ca performantele angajatilor sa cunoasca un salt profesional remarcabil, avantajos pentru firma, parteneri si echipa.

www.Flyingcolours.ro

www.Flyingcolours.ro

De la prescolari la adulti, toti cei interesati se pot alatura programelor de cursuri engleza Bucuresti. Sistematizate pe categorii de varsta, cursurile sunt dedicate atat incepatorilor, cat si celor care vor sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza. Daca ai tot amanat inscrierea din considerentul deplasarii la sala de curs, acum ai posibilitatea de a-ti indeplini visul de a vorbi fluent o limba straina chiar din confortul casei tale. Platforma online asigura cea mai buna comunicare la distanta, facand ca orele din mediul virtual sa semene perfect cu cele din salile de curs.

Limba engleza, o sansa in plus pentru o cariera de succes

Dupa cum poti remarca, cursurile sunt pentru tine, pentru copilul tau si pentru companii. Asadar, fie ca esti in cautarea unor cursuri engleza adulti, fie ca iti doresti ca prichindelul tau sa invete cat mai bine aceasta limba de circulatie internationala, te poti baza pe cursurile organizate in Bucuresti. Profesorii scolii au experienta necesara pentru a se adapta oricarui nivel de cunostinte si vor face tot posibilul pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Daca iti doresti sa calatoresti mai mult sau sa poti aplica pentru o gama mai larga de joburi, alege cursuri de engleza in Bucuresti. Vei invata limba intr-un mod simplu si eficient, iar apoi te vei putea exprima fara teama sau momente de ezitare. Conversatiile in limba engleza nu vor mai fi o povara, ci o adevarata placere!

Fiecare sesiune de invatare implica resurse potrivite nivelului tau de engleza, iar cursurile sunt bazate pe activitati comunicative. Tehnicile si metodele moderne de invatare te vor ajuta sa iti imbunatatesti vizibil fluenta si pronuntia de la o sesiune de curs la alta. Daca esti incepator, iti vei imbogati vocabularul si structurile gramaticale si vei avea acces la o varietate de resurse online care sa te ajute sa inveti engleza si sa perfectionezi pronuntia in afara orelor de curs.

Engleza business

Modulele de cursuri de engleza in Bucuresti concepute pentru domeniul afacerilor au scopul de a ajuta angajatii sa isi dezvolte vocabularul specific mediului de business. Isi vor imbunatati pronuntia in limba engleza si isi vor reaminti si consolida regulile gramaticale de baza. Intr-un cadru axat pe domeniul lor de activitate, isi vor exersa in permanenta fluenta in limba engleza, prin sarcini individuale, cum ar fi discursuri si prezentari business sau in pereche si in grup, profesorul oferind de fiecare data feedback in timp real.

Engleza pentru elevi

Cursurile dedicate scolarilor sunt concepute pentru a dezvolta vocabularul, structurile gramaticale si cele 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze: vorbire, ascultare, citire si scriere. Pe langa engleza generala, elevii care participa la cursuri vor invata si exersa strategii si tehnici de abordare a celor 4 probe ale examenelor de engleza Cambridge YLE, KET, PET, FCE si CAE, IELTS si Bacalaureat.

Tie ce modul ti s-ar potrivi din programele de cursuri engleza Bucuresti?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/totul-despre-cele-mai-bune-cursuri-de-engleza-in-bucuresti-where-when-why