Totul despre specificatiile modelelor de frigider de bauturi - dimensiuni, temperatura de lucru, capacitate

BUCURESTI - 3 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Orice patron sau administrator al unui restaurant, al unei cafenele, benzinarii sau club cunoaste importanta pe care un frigider pentru bauturi o are pentru a asigura succesul afacerii sale. Intr-adevar, este esentiala servirea apei plate si minerale, a sucurilor, vinului sau sampaniei exact la temperatura potrivita. Altfel, acestea isi pierd orice savoare, iar clientii sunt dezamagiti.

frigider bauturi

frigider bauturi

Pe langa pastrarea temperaturii potrivite, un astfel de produs are si meritul de a prelungi termenul de valabilitate al produselor, astfel incat contribuie la reducerea risipei si a cheltuielilor.

In plus, un frigider bauturi poate sa aiba si o functie estetica. Datorita felului in care este conceput, poate sa joace rolul unei vitrine in care bauturile sunt aranjate intr-un mod cat mai frumos, astfel incat sa accentueze dorinta de a cumpara.

Care sunt cele mai importante caracteristici ale unui frigider pentru bauturi?

Principala functie pentru care sunt create astfel de dispozitive consta in pastrarea produselor la temperatura ideala pentru servire.

Frigiderele pentru bar, de pilda, au o temperatura de lucru cuprinsa intre 1 si 10 grade Celsius. O vitrina pentru bauturi are temperatura de lucru cuprinsa intre minus 15 si minus 20 de grade Celsius, in timp ce un modul bar refrigerat are temperatura de lucru cuprinsa intre minus 2 si plus 8 grade Celsius.

Un alt criteriu esential se refera la capacitatea de depozitare. Fiecare patron sau administrator cunoaste necesitatile unitatii pe care o conduce si, in functie de aceasta, poate sa achizitioneze produsul potrivit. Astfel, in timp ce pentru unele baruri sunt suficiente frigidere cu capacitatea de 133 de litri, altele au nevoie de produse cu o capacitate de 500 de litri.

In cele mai multe cazuri, capacitatea este direct proportionala cu dimensiunile. Si acesta este un criteriu important la cumparare, deoarece este nevoie sa cunoasteti din timp suprafata pe care o va ocupa. Cele mai mici produse au lungimea de 600 de milimetri, latimea de 520 de milimetri si inaltimea de 900 de milimetri. Exista, in schimb, si frigidere cu lungimea de 1 350 de milimetri, latimea de 520 de milimetri si inaltimea de 920 de milimetri.

Cele mai interesante oferte de frigider pentru bauturi

In magazinul online Fresco.ro gasiti mai multe oferte extrem de avantajoase, printre care un produs Virtus Group GmbH cu capacitatea de 133 de litri. Are temperatura de lucru cuprinsa intre 1 si 10 grade Celsius, ideala pentru pastrarea mai multor tipuri de bauturi, atat alcoolice, cat si nonalcoolice. Dimensiunile reduse il fac usor de amplasat intr-un spatiu redus. Usa de sticla este dotata cu balamale. Poate fi cumparat cu 1 913 lei plus TVA, redus de la un pret initial de 2 123 de lei.

Un alt frigider bauturi , potrivit pentru localuri mai mari, cu un flux sporit de clienti, este cel cu capacitatea de stocare de 320 de litri. Este dotat cu trei usi glisante de sticla, care asigura o buna vizibilitate asupra continutului. Temperatura de lucru este cuprinsa intre 1 si 10 grade Celsius, iar dimensiunile sunt de 1 350 de milimetri lungime, 520 de milimetri latime si 900 de milimetri inaltime. Pretul este de 3 258 de lei plus TVA, redus de la un pret initial de 3 615 lei.