Treziti toate gusturile clientilor dumneavoastra, cu echipamentele de bucatarie asiatica!

BUCURESTI - 13 august 2020

Comunicat tip General in HoReCa

Mancarea asiatica a fost intotdeauna "regina" bucatariei in restaurantele importante, datorita simfoniei de gusturi si combinatiilor extrem de surprinzatoare, de la dulce-acrisor la foarte picant.

www.Fresco.ro

www.Fresco.ro


Pe langa ingredientele neobisnuite care intra in componenta lor, de la orezul negru si celebrele urechi de lemn si pana la fructele de tot soiul, felurile de mancare din tari precum China, Thailanda sau Japonia sunt si foarte sanatoase si usoare pentru organism.

Totusi, pe cat de spectaculos este rezultatul final, pe atat de complicat este procesul de preparare a acestor delicatese. Tocmai de aceea, aveti nevoie de echipamente de bucatarie asiatica dedicate.

Daca detineti sau intentionati sa va deschideti un restaurant cu specific chinezesc, japonez, indian sau vietnamez, trebuie sa va asigurati ca achizitionati si cateva echipamente bucatarie asiatica.

Acestea nu numai ca usureaza procesul de preparare a diferitelor feluri de mancare din regiune, intrucat au dotari particulare, ci asigura si o calitate exceptionala, un randament ridicat si un consum redus de energie.

Fresco Expert sustine geniul in bucatariile profesionale inca din 1992 si va pune la dispozitie zeci de echipamente: masini de gatit si plite, grill, friteuze, salamandre, aparate pentru bain marie, bolitoare/multicookere, tigai basculante, elemente neutre, marmite etc.

In oferta lor, gasiti inclusiv echipamente de bucatarie pentru prepararea alimentelor cu specific asiatic: fish balls, dim sum, tom yum, pui cu curry, sushi, satay etc.

In aceasta categorie, intra tigaile wok, specifice bucatariei chinezesti si folosite atat pentru supe, cat si pentru alte feluri de mancare; plitele wok, cu aceleasi intrebuintari, insa cu rezultate mult mai rapide; grill-ul asiatic Teppanyaki, pentru un gust desavarsit si, bineinteles, masinile de gatit orez, garnitura preferata a asiaticilor si elementul central al gastronomiei lor, in jurul caruia graviteaza toate celelalte.

Aceste echipamente de bucatarie provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, precum Virtus Group GmbH, ceea ce le garanteaza calitatea, durabilitatea si usurinta in utilizare. Iata, in continuare, unele dintre cele mai performante si spectaculoase dintre acestea, pe care le puteti achizitiona de la Fresco Expert pentru a duce gatitul preparatelor asiatice la urmatorul nivel al gustului si calitatii:

Masina de gatit pentru wok - pret 4.729 de lei

Aceste echipamente de bucatarie sunt dotate cu o polita si un arzator, oferind un timp extrem de scurt de preparare, indiferent de tipul de mancare pregatita. Cu dimensiuni brute de 54x71x67 de milimetri si o greutate de 85 de kilograme, aceasta masina de gatit pe gaz se integreaza cu usurinta in orice bucatarie;

Cuptor Tandoori - pret 6.742 de lei

Destinat prepararii celor mai gustoase feluri de mancare indiene si nu numai, acest cuptor Tandoori de la Virtus Group GmbH este alimentat cu gaz, are dimensiunile brute de 73x94x127 de milimetri si o greutate de 250 de kilograme. Cu siguranta, cei mai pretentiosi clienti ai restaurantului dumneavoastra vor realiza ca preparatul din fata lor a fost gatit folosind un astfel de echipament de bucatarie;

Plita Teppanyaki de banc - pret 10.044 de lei

Nu in ultimul rand, va prezentam aceasta plita electrica de banc, cu o zona (2,4 kW). Teppanyaki reprezinta un stil de preparare nipon, fiind o combinatie intre cuvintele japoneze pentru "plita", respectiv "gatit la gratar/fript/prajit". Dimensiunile acestui echipament de bucatarie sunt de 41x60x44 de milimetri, iar greutatea - 32 de kilograme. Temperatura dezvoltata la suprafata plitei variaza intre 50 si 250 de grade Celsius.