Un avocat din Timisoara, alaturi de tine in clipele grele de dupa o pierdere

Timisoara - 12 aprilie 2023

Comunicat tip General in Social, Juridic

Indiferent de greutatile cu care ne confruntam cu totii de-a lungul vietii, de la cele de ordin financiar la mici accidente sau despartiri, nimic nu se compara cu pierderea unei fiinte apropiate, fie ca vorbim despre partener, parinte sau o alta ruda.

www.Gociuavocati.ro

www.Gociuavocati.ro

Totusi, independent de dorinta noastra si de incercarea prin care trecem, este necesara demararea procedurilor legale specifice. Astfel, un avocat din Timisoara care detine o experienta indelungata in domeniu te va ajuta cu realizarea succesiunii.

In domeniul dreptului civil, aria de expertiza a unui avocat Timisoara cuprinde domeniul accidentelor auto, partajul, asigurarile, dar si demararea procedurilor privind succesiunea. Aceasta este procedura prin care bunurile unei persoane decedate se transfera catre mostenitorii sai, ea putand fi de doua feluri: legala (cand desemnarea acestora, precum si a cotei parte aferente fiecaruia, este stabilita prin lege), respectiv testamentara (atunci cand, inainte de a deceda, persoana in cauza a lasat un testament, in care a specificat cine si ce mosteneste). Este important de precizat faptul ca mostenirea legala si cea testamentara pot sa coexiste.

Succesiunea va fi deschisa pe cale notariala (daca mostenitorii se inteleg asupra impartirii bunurilor) sau judecatoreasca (daca acestia nu se pot pune de acord). In ultimul caz, ai nevoie de sprijinul unui avocat din Timisoara, care sa te asigure ca vei primi toate bunurile care ti se cuvin.

Una dintre cele mai bune recomandari in acest sens este reprezentata de casa de avocatura Gociu & Asociatii, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si o rata de succes a solutionarii cazurilor de peste 95%. Punandu-ti sperantele in baza acestor profesionisti, ai garantia ca vei obtine, fara efort si fara un stres suplimentar, ceea ce este al tau din punct de vedere legal.

Avocatul din Timisoara te poate ajuta cu inceperea procedurii succesiunii, iti va furniza informatii utile cu privire la actele necesare: certificatul de deces al defunctului, actele de identitate ale mostenitorilor, certificatul de casatorie al sotului supravietuitor, actele care atesta averea persoanei decedate, precum si certificatele de nastere ale descendentilor si actele lor de casatorie (daca si-au schimbat numele). De asemenea, expertul in Drept succesoral te va lamuri si cu privire la onorariul sau, posibilitatea de a renunta la mostenire si multe alte aspecte de aceasta natura.

De la Dreptul muncii si al afacerilor la inlocuirea unui intreg Departament juridic

Alaturi de asistenta oferita de catre Societatea de avocatura Gociu si Asociatii pe parcusul procesului de obtinere a mostenirii, avocatii din cadrul acestei societati detin competente si in alte arii ale dreptului precum: Dreptul afacerilor, Drept juridic extern, Dreptul muncii, Achizitii publice, Institutii publice, Drept administrativ si fiscal, Drept penal.

Prin urmare, indiferent de situatia in care te-ai regasi, ai certitudinea ca vei fi sustinut pentru a depasi momentul si a-ti castiga toate drepturile care ti se cuvin. Pana la urma, un ajutor de acest fel si un asemenea partener de incredere reprezinta si un suport moral, in clipe in care consideri ca toata lumea este impotriva ta si totul iti este potrivnic.

Mult succes!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/un-avocat-din-timisoara-alaturi-de-tine-in-clipele-grele-de-dupa-o-pierdere