Vrei sa alegi un dulap sau un fiset metalic? Iata ce trebuie sa iei in considerare!

BUCURESTI - 13 februarie 2020

Comunicat tip General in Retail

In cazul in care nu ai cunostinte in domeniul mobilierului de birou, dar totusi ai nevoie de un dulap sau un fiset metalic, alegerea se poate dovedi a fi una dificila. Cu toate acestea, din articolul de fata vei afla tot ce trebuie pentru a putea opta in cunostinta de cauza pentru mobilierul care se potriveste cel mai bine afacerii tale!

Pentru inceput, este bine sa alegi un furnizor autorizat pentru astfel de produse, cu experienta recunoscuta. Prin urmare, oricand ai nevoie de un dulap sau fiset metalic, Viamond iti este alaturi cu profesionalism si seriozitate, gata sa te ajute sa faci alegerea perfecta!

Asadar, trebuie inainte de toate sa cunosti diferenta dintre un dulap si un fiset metalic! Cu toate ca, pe dinafara, impart aceeasi structura, felul in care este amenajat interiorul face toata diferenta! Astfel, un dulap este ideal pentru a adaposti scule, unelte si instrumente, precum si diverse substante, medicamente, obiecte de curatenie sau articole de papetarie si birotica.

In schimb, un fiset metalic este destinat bibliorafturilor, dosarelor, topurilor de hartie si altor asemenea obiecte de papetarie. Diferenta se simte la utililizare, fiind facuta prin tipul specific de compartimentare al fiecarei piese de mobilier metalic.

In continuare, iti prezentam cateva dintre principalele modele de dulapuri metalice din oferta Viamond, precum si caracteristicile lor. Acestea, precum si fisetele metalice, au mai multi factori de care trebuie sa tinem cont, in functie de necesitatile impuse de spatiul de lucru, dar si de numarul de angajati si de activitatea specifica a respectivei companii. Iata cum le putem clasifica:

- dupa tipul produsului: dulap metalic pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti, ignifuge, cu usi glisante;

- dupa numarul de usi: intre 1 si 30 de usi (casete), dar si cu 5 sau 10 sertare;

- dupa numarul de polite: intre 1 si 12 polite, dar si 1+seif, 1+sertar, 3+3 sertare sau 3+4 sertare;

- dupa greutatea suportata per polita: intre 30 si 130 de kilograme per polita;

- dupa dimensiuni: intre 600x400x1.800 de milimetri (0,43 de metri cubi) si 1.800x450x2.500 de milimetri (2,02 metri cubi);

- dupa culoarea usilor: gri, alb, albastru, galben, negru, portocaliu, rosu, verde, antracit, metalizat;

In cazul unui fiset metalic, caracteristicile acestuia sunt asemanatoare dulapului, diferentele fiind relativ putine, cel putin la o prima privire. Iata cum poti clasifica acest obiect:

- dupa numarul de usi: cu 1 sau 2 usi;

- dupa numarul de polite: intre 1 si 4 polite;

- dupa greutatea suportata per polita: intre 35 si 60 de kilograme per polita;

- dupa dimensiuni: intre 800x350x600 de milimetri (0,16 metri cubi) si 1.000x400x1.800 de milimetri (0,72 de metri cubi, prin urmare un fiset este mult mai mic decat un dulap);

- dupa culoarea usilor: gri, albastru, galben, portocaliu, rosu sau verde;

Astfel, ai numeroase avantaje daca te decizi sa achizitionezi un dulap sau un fiset metalic de la Viamond! Opteaza pentru livrarea in stare deja asamblata si treci peste montarea anevoioasa a acestora!

Cauta si reducerile de pe site, precum si ofertele speciale, precum 10X fiset metalic+cadou si multe altele! Ai parte de garantie, de o durata de viata impresionanta si de cele mai competitive preturi ale pietii, de la un distribuitor cu experienta de peste 25 de ani in acest domeniu!