Vrei sa rezervi o oferta last minute in Turcia? Tine cont de aceste sfaturi importante!

BUCURESTI - 13 mai 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Turism

Turcia este o tara care are multe de oferit la capitolul turism, iar daca nu ai vizitat-o pana acum, nu ar trebui sa mai amani momentul, mai ales ca poti gasi multe oferte avantajoase la agentia Komsi Travel .

www.Komsitravel.ro

www.Komsitravel.ro

Daca vei rezerva un sejur last minute Turcia, vei fi cucerit cu siguranta de peisajele, atractiile si deliciile culinare ale acestei tari. Turcia este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume si poate reprezenta locul ideal pentru o vacanta ca-n povesti!

Iar pentru ca este important sa fii pregatit din toate punctele de vedere atunci cand vizitezi o tara noua, in randurile urmatoare, iti vom oferi cateva sfaturi utile pentru un sejur petrecut pe taramul turcesc:

• Ai nevoie de pasaport. Daca iti doresti sa rezervi o oferta last minute in Turcia, nu uita ca o sa ai nevoie de un pasaport valabil minimum 150 de zile in momentul intrarii in aceasta tara. In plus, pasaportul trebuie sa dispuna de cel putin o fila goala! Asigura-te ca pe pasaportul tau a fost aplicata stampila de intrare in Turcia, deoarece lipsa ei duce la complicatii.

• Limba turca este singura limba oficiala a Turciei. O parte dintre oameni mai vorbesc si araba, dar, in calitate de turist, te poti descurca in limba engleza sau chiar in limba romana (vei gasi si oameni care inteleg limba noastra).

• In Turcia, poti ajunge si cu avionul. Exista trei aeroporturi: doua in Istanbul si unul in Antalya. Daca vrei sa ajungi rapid la destinatie, alege o oferta last minute Turcia de la Komsi Travel cu transport inclus, deoarece vei beneficia de zboruri de tip charter sau de zboruri in cadrul curselor regulate.

• Turcii sunt negociatori innascuti. Negocierea face parte din cultura turcilor, iar daca si tie iti place sa negociezi pentru lucrurile pe care vrei sa le cumperi, atunci iti vei putea exersa abilitatile in bazarurile turcesti.

• Iubitorii de shopping simt ca au ajuns in paradis! Persoanele care adora sa faca shopping sunt incantate la maximum ca au rezervat o oferta last minute Turcia, deoarece aici gasesc o diversitate mare de produse la un pret extrem de avantajos (haine, suveniruri, bijuterii etc.)

• Tarifele pentru roaming sunt mari. Nu este o idee buna sa folosesti planurile tarifare din Romania pentru reteaua mobila si pentru accesul la internet, deoarece Turcia nu se afla in Uniunea Europeana, asa ca tarifele vor fi mari. Ca sa nu platesti foarte mult pe aceste servicii, incearca pe cat posibil sa utilizezi doar internetul wi-fi de la hotel sau de la cafenele!

• Trebuie sa ai grija la vestimentatie atunci cand vizitezi locuri sau cladiri religioase. Chiar daca turistii se pot imbraca oricum vor in majoritatea statiunilor turistice, atunci cand viziteaza o moschee sau un alt lacas de cult, este important ca barbatii sa aiba genunchii acoperiti, iar femeile sa aiba capul acoperit de o esarfa. Tine cont de aceasta recomandare atunci cand rezervi un sejur last minute in Turcia si nu vei intampina niciun fel de problema!

Care sunt conditiile calatoriei in Turcia pe timp de pandemie?

Persoanele care sosesc in Turcia au obligatia sa completeze formularul de intrare de pe portalul register.health.gov.tr cu maximum 72 de ore inainte de imbarcare. Acest formular trebuie prezentat la imbarcare in format fizic sau electronic.

De asemenea, la imbarcare va trebui sa prezinti un test PCR cu rezultatul negativ efectuat cu maximum 72 de ore inainte de intrarea in aceasta tara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iagency/vrei-sa-rezervi-o-oferta-last-minute-in-turcia-tine-cont-de-aceste-sfaturi-importante