AiKO lanseaza primul blog shop din tara

Iasi - 9 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand cu luna ianuarie 2007, marca AiKO va fi prezenta si in Romania. Pentru inceput produsele vor fi disponibile doar online la adresa de web www.aiko-shop.ro, comunicarea realizandu-se prin intermediului blog-ului http://weare.aiko-shop.ro.

Incepand cu luna ianuarie 2007, marca AiKO va fi prezenta si in Romania. Pentru inceput produsele vor fi disponibile doar online la adresa de web www.aiko-shop.ro, comunicarea realizandu-se prin intermediului blog-ului http://weare.aiko-shop.ro. Weare.aiko-shop.ro este primul blog shop din Romania. Pentru anul 2007, AiKO pregateste o serie de evenimente ce vor include galerii de arta si petreceri in orasele Bucuresti, Iasi si Timisoara.
AiKO s-a nascut in 2001, si este creatia designer-ului de origine italiana Niko Stumpo (http://www.abnormalbehaviorchild.com/ ). Interviuri cu “parintele” AiKO pot fi citite la adresele web http://lounge72.com/interviews/interview.php?id=42 si http://www.youworkforthem.com/profilemag/0003_02.php.
AiKO reprezinta mai mult decat o simpla marca de imbracaminte, fiind un concept care are la baza mai multe elemente ce tin de cultura urbana. Produsele AiKO se deosebesc de celelalte marci aflate pe piata, prin faptul ca intotdeauna sunt lansate doar in editii limitate si pun un mare accent pe design, creativitate si calitatea materialelor. Pe langa asta AiKO este o marca produsa 100% intr-un studio de creatie (handcrafted clothes).
“AiKO reprezinta o surpriza pentru Romania si este un fenomen ce va schimba cu totul mentalitatea oamenilor cu privire la calitatea si personalitatea hainelor pe care le imbraca. AiKO reprezinta cu totul altceva decat un simplu produs care te afisezi in public. Sunt primele haine care care transmit un mesaj clar. AiKO inseamna incredere, creativitate, calitate si originalitate 100%. Pe noi nu ne intereseaza cantitatea ci calitatea fiecarui obiect pe care il prezentam publicului nostru. De aceea am ales si blogul ca mod de comunicare. Un mod nonconformist si original de promovare.”, declara Andrei Sava, Shop Manager - AiKO Romania.

Despre iasi.nights.ro

“We are AiKO” – Acum si in Romania!
Telefon: 0748.95.81.82
aiko@aiko-shop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iasi-nights-ro/aiko-lanseaza-primul-blog-shop-din-tara