Brand Iasi - Festival de muzica electronica si arta contemporana

Iasi - 31 iulie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Iasi.nights.ro organizeaza in perioada 6 august – 27 august 2006, in cadrul Dj Summer School workshop-ul cu tema “Brand Iasi – Festival de muzica electronica si arta contemporana pentru vara 2007”. Evenimentul se adreseaza dji-lor, producatorilor, patronilor de cluburi cat si promoterilor, alaturi de principalele branduri de petreceri si agentii de publicitate din oras incercand astfel constituirea unui grup de lobby care pe viitor va incerca sa organizeze la Iasi un eveniment care sa promoveze orasul atat pe plan national cat si international.

Dj Summer School este un proiect organizat de catre iasi.nights.ro si are ca principal scop promovarea tinerilor dji cat si crearea unui mediu de comunicare intre toti oamenii din domeniul muzicii si al clubbingului la acest eveniment fiind invitati dji, producatori, patroni de cluburi cat si promoteri din Iasi alaturi de principalele branduri de petreceri. Daca evenimentul in sine ( acesta derulandu-se duminica dupa-amiaza cu prelungire in club pana la ultimul client ) are ca scop principal crearea unui spatiu de chill-out si relaxare pentru vizitatori mai urmareste si stabilirea un mediu propice comunicarii intre oamenii din acest domeniu. Prima intalnire va avea ca tema “Brand Iasi - Festival de muzica electronica si arta contemporana”. In cadrul evenimentului se vor dezbate teme legate de: procesul de branding si re-branding, imaginea unui oras, crearea unui festival de muzica si arta contemporana care sa se identifice cu nevoile si valorile iesenilor cat si modalitati eficiente de promovare.
Astfel Dj Summer School isi doreste pe termen lung crearea unui grup de lobby care pe viitor va incerca sa organizeze la Iasi un eveniment care sa promoveze orasul atat pe plan national cat si international.
Dj Summer School este structurat pe trei parti: 1. promovarea tinerilor dji inscrisi la eveniment 2. consultarea publicului participant prin chestionare 3. sedinta pentru constituirea unui grup de initiativa in vederea organizarii unui festival de muzica in 2007.
“Timisoara are festivalul de muzica TmBase, Targu-Mures are Peninsula, litorarul are Liberty Parade in schimb zona Moldovei nu reprezinta la ora actuala nici un punct de atractie pentru turisti, atat romani cat si din strainatate. Prin crearea acestei sesiuni de comunicari speram ca se poate ajunge la un interes comun cat si crearea unui ONG care sa incerce organizarea unui astfel de eveniment la Iasi plus atragerea de fonduri pentru realizarea proiectului”, declara Andrei Sava, Event Manager Iasi.nights.ro.

Despre iasi.nights.ro

Evenimentul va avea premiera duminica, 6 august 2006, incepand cu orele 17:00 si va fi prelungit in urmatoarele weekend-uri respective in zilele de 13, 20, 27 august si 3, 10 septembrie 2006 in functie de interes. Gazda noastra din fiecare weekend o va reprezenta terasa de la Bourbon House cat si clubul incepand cu orele 22:00.

Mail: iasi@nights.ro
Mobil: 0748.95.81.82
iasi@nights.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iasi-nights-ro/brand-iasi-festival-de-muzica-electronica-si-arta-contemporana