Primul pas in realizarea proiectului 'Brand Iasi - Festival de muzica si arta contemporana'

Iasi - 7 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

'A Night Out' inseamna pe scurt: TREI EVENIMENTE, O SINGURA SEARA, UN SINGUR BILET DE ACCES. Evenimentul se va desfasura pe data de Vineri, 24 noiembrie 2006, in orasul Iasi si constituie primul pas de amploare in realizarea proiectului 'Brand Iasi - Festival de muzica si arta contemporana'.

A Night Out este primul eveniment organizat in orasul Iasi care presupune pe scurt: o singura noapte, trei evenimente, trei locatii diferite, un singur bilet. Cu alte cuvinte, organizatorii asigura pe baza unui singur bilet de acces, participarea la trei evenimente de marca: concert Alexandru Andries impreuna cu Nicu Alifantis la Teatrul Luceafarul, piesa de teatru “Fuck you Eu.ro.pa!” la Ateneul Tatarasi si petrecere Mihai Popoviciu, The Model, Raresh si Sebo in Club XS. Biletele pot fi achizitionate (anticipat) in perioada 13 noiembrie – 23 noiembrie 2006, din Libraria Carturesti (parter, Iulius Mall) sau Teatrul Luceafarul, Ateneul Tatarasi si Club XS (conform programului de lucru al fiecaruia) cu valorea de 15 RON. In ziua evenimentului pretului biletului va fi de 20 RON si va putea fi achizitionat doar de la intrarea in locatiile partenere. In premiera pentru oras fiecare iesean are posibilitatea de a participa la toate cele trei evenimente din cele prezentate mai sus sau doar la acelea care i se potrivesc, doar pe baza unui singur bilet de acces. A Night Out este special nu numai prin oferta variata de spectacole, dar si prin faptul ca ca face parte din proiectul “Brand Iasi – Festival de muzica si arta contemporana” constituind astfel un prim pas (de amploare) in organizarea unor evenimente de calitate in orasul Iasi. Astfel, urmeaza ca pe viitor pana la organizarea festivalului propriu-zis sa fie organizate si alte seri de acest gen.

Mai multe detalii pe http://iasi.nights.ro/img/anightout.pdf

Despre iasi.nights.ro

Organizatorii asigura pe baza unui singur bilet de acces, participarea la trei evenimente de marca: concert Alexandru Andries impreuna cu Nicu Alifantis la Teatrul Luceafarul, piesa de teatru “Fuck you Eu.ro.pa!” la Ateneul Tatarasi si petrecere Mihai Popoviciu, The Model, Raresh si Sebo in Club XS. Biletele pot fi achizitionate (anticipat) in perioada 13 noiembrie – 23 noiembrie 2006, din Libraria Carturesti (parter, Iulius Mall) sau Teatrul Luceafarul, Ateneul Tatarasi si Club XS (conform programului de lucru al fiecaruia) cu valorea de 15 RON. In ziua evenimentului pretului biletului va fi de 20 RON si va putea fi achizitionat doar de la intrarea in locatiile partenere.
Andrei Sava
Mobil: 0748.95.81.82

iasi@nights.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iasi-nights-ro/primul-pas-in-realizarea-proiectului-brand-iasi-festival-de-muzica-si-arta-contemporana