IB Cargo masoara timpul de livrare a marfurilor clientilor sai in ore, nu in zile

BUCURESTI - 30 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Tehnologie, Logistica/Transport, Farmaceutic

Live site

IB Cargo SRL, casa de expeditii care ofera servicii complete de transport aerian, maritim si rutier, livreaza marfurile clientilor sai din si catre orice destinatie din lume in cateva ore prin serviciul de “Curier la bord”, cunoscut si ca OBC (on board courier) sau “Hand Carry”.

OBC IB Cargo

OBC IB Cargo

 “Multe companii au nevoie de livrare super urgenta si nu au marfa pentru un charter complet. Unui client de-al nostru, din industria de automotive, i s-a stricat o componenta a liniei de productie de cateva grame. Fara acea componenta productia trebuia oprita si costurile ar fi fost enorme. Au apelat la serviciul nostru de curier la bord si in 20 ore au avut la usa piesa din Seul”  

Alexandru Liciu, Director Departament de Transport Aerian, IB Cargo

Serviciul de transport aerian “Curier la bord” este cel mai rapid mijloc de transport al marfurilor. Conceptul este foarte simplu, insa putin cunoscut in Romania: pentru coletele care fie au nevoie de un nivel ridicat de securitate sau trebuie livrate la clienti cat mai curand posibil, marfurile sunt transportate personal de catre un curier, pe un zbor de pasageri. Aceste transporturi pot fi de la dimensiunea unui document de cateva grame pana la colete de zeci de kilograme.

Echipa dedicata serviciului OBC (on board courier) al IB Cargo, raspunde cererilor de oferta ale clientilor in maximum 30 minute indiferent de ora sau zi si se ocupa de tot fluxul, de la colectare pana la livrare in destinatia dorita, inclusiv ambalarea speciala, vamuire, documente de import / export.

“Multe companii au nevoie de livrare super urgenta si nu au marfa pentru un charter complet. Unui client de-al nostru, din industria de automotive, i s-a stricat o componenta a liniei de productie de cateva grame. Fara acea componenta productia trebuia oprita si costurile ar fi fost enorme. Au apelat la serviciul nostru de curier la bord si in 20 ore au avut la usa piesa din Seul” a declarat directorul departamentului de transport aerian al IB Cargo, Alexandru Liciu.

La acest serviciu de transport super urgent poate apela orice industrie: automotive, fashion, aviatie, hi-tech si electronice, petrol, gaze, energie, divertisment, medicamente etc.

Beneficiile serviciului OBC (On board courier)

- Echipa dedicata este gata de plecare cu marfa clientilor 24/7/365 in orice destinatie din lume

- Ofertarea la cererile de cotatie se face in maximum 30 minute indiferent de perioada

- Odata ce oferta este agreata, marfa pleaca la bordul urmatorului zborUpdate-urile cu privire la starea marfii sunt trimise clientilor de la incarcare pana la livrare in timp real

- Documentatia si formalitatile vamale se realizeaza in regim de urgentaPreluarea si livrarea se fac door to door

- Curierul care calatoreste cu marfa o supravegheaza pe toata durata transportului 

Despre IB Cargo

IB Cargo este o casa de expeditii independenta care ofera servicii complete de transport de marfa pe calea aerului, maritim, rutier si servicii logistice peste tot in lume din 2008. Cu cei 45 de angajati in cele 3 birouri din Bucuresti, Otopeni, Constanta si cu parteneri in peste 950 de locatii comerciale din lume, IB Cargo livreaza solutii complete si complexe pentru orice tip de cargo.