IB CARGO - Prima casa de expeditii care a organizat Black Friday in Romania la transportul de marfuri pastreaza traditia

BUCURESTI - 21 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Industrie, Logistica/Transport, Retail

Pentru comenzile confirmate vineri 25 noiembrie, casa de expeditii IB Cargo, ofera reduceri la transportul aerian, maritim, rutier de marfuri

IB CARGO - Prima casa de expeditii care a organizat Black Friday in Romania la transportul de marfuri pastreaza traditia
 “Black Friday este un fenomen în continuă creștere în România, iar retailerii locali au tot mai multă experiență in pregătirea acestui moment, care trebuie să fie una riguroasă, având în vedere că vorbim despre stocuri foarte mari. Avem clienți cu care planificăm Black Friday încă din prima parte a anului, pentru a ne asigura de cele mai avantajoase condiții de import sau export” 

Cătălin Putineanu, Managing Partner IB Cargo

De 4 ani, in ultima zi de vineri din luna noiembrie, IB Cargo organizeaza Black Friday la transportul de marfuri.

Si in acest an, vineri 25.11, IB Cargo ofera clientilor care vor confirma o comanda de transport aerian, maritim sau rutier: reduceri la transport, gratuitiati pentru prestatiile locale, formalitatile vamale sau livrarea la usa.

  

-       Black Friday, este evenimentul pentru care retailerii se pregătesc până la șase luni.

-       Asia, in special China - principala sursa de import pentru Black Friday

-       Cea mai folosita modalitate de import pentru Black Friday este transportul maritim, însă presupune comenzi făcute chiar din vară

Black Friday, festivalul reducerilor de care românii se bucură în luna noiembrie, presupune o pregătire a stocurilor ce se poate întinde și pe mai bine de șase luni pentru retailerii din România

Cu peste 30.000 de transporturi efectuate pentru clienții săi în primele 10 luni ale anului, pentru Black Friday 2016, IB Cargo aduce marfuri din Asia, in special China.

Eficientizarea costurilor de transport pentru volume foarte mari a determinat clienții companiei să apeleze la transportul maritim, care presupune un tranzit al bunurilor de aproximativ 30 de zile din China. Astfel, pentru a-și asigura stocurile pentru Black Friday, multe companii au plasat comenzile pentru produsele scoase la ofertă încă din perioada verii.

Transportul aerian este utilizat în special pentru produse electronice de mici dimensiuni și importuri urgente, în timp ce importurile din celelalte țări ale Europei se fac cu precădere prin transport rutier.

Electrocasnicele, electronicele, imbrăcamintea, incăltamintea, accesoriile, cosmeticele s-au numărat din nou printre produsele importate în volume importante pentru Black Friday, arată studiul efectuat de IB Cargo.

Un alt trend observat este gruparea stocurilor pentru ofertele de Black Friday cu cele pentru ofertele de Crăciun, pentru un cost de transport cât mai bun.

Despre IB Cargo

IB Cargo este o casă de expediții independentă care operează la nivel mondial din anul 2008.
Compania are sedii în București și Constanța și oferă servicii complete de transport pe orice rută comercială din lume prin orice mijloc de transport: aerian, maritim sau rutier. Abordarea one stop shop, reduce numarul de furnizori la care trebuie sa apeleze clientii companiei, devenind astfel parteneri pe termen lung.
IB Cargo creeaza solutii personalizate de transport cargo, pentru ca personalizarea continua este cea mai buna cale catre imbunatatirea serviciilor.
Cu o echipă de 65 de profesioniști, compania a avut în 2015 o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, înregistrând o creștere de 31% față de anul precedent.