IBB HIB România intră în top 100 de companii de construcții conform ciferelor de afaceri nete declarate pentru 2021, cu o creștere de 715%

Pantelimon - 24 iunie 2022

Comunicat tip General in Constructii

IBB HIB România, parte a Grupului româno-german IBB Holding, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 193,183,897 lei (39 mil euro), în creștere cu 715% față de anul anterior. Rezultatul financiar aferent 2021, propulsează compania IBB HIB România în top 100 companii de construcții și demonstrează că rigoarea germană cu care ne desfășurăm activitatea și calitatea serviciilor și produselor noastre, ne-au transformat într-un timp scurt, într-un partener de încredere si în România, pentru piața de construcții.

IBB HIB România și desfășoară activități generale de construcții pe teritoriul României începând cu anul 2016. Numeroasele proiecte de construcții finalizate dovedesc experiența solidă, eficiența și profesionalismul. IBB-HIB România este o companie puternică, flexibilă și capabilă să se plieze pe nevoile fiecărui client cu o gamă de servicii ce include: săpături și terasamente; execuție de drumuri, autostrăzi și poduri, căi ferate de suprafață și subterane; construcții civile și industriale; demolări; închirieri utilaje de construcții pentru terasamente, excavații, nivelări, compactări, transport de materiale, etc. Alături de serviciile oferite IBB HIB România oferă și o gamă de materiale de construcții produse după rețele certificate: diferite clase de benton, mixturi asfaltice, alte produse produse din beton, ciment, ipsos.

Grupul de Companii IBB a fost înființat în 2012, în Germania de o familie de antreprenori români, și a câștigat o reputație solidă în industria de construcții din Germania, remarcându-se prin serviciile de înaltă calitate din întreaga gamă de operațiuni și management, necesare implementării lucrărilor de construcții de mare complexitate, precum execuția de construcții civile și industriale, lucrări de săpături și terasamente, execuție de drumuri, poduri și autostrăzi.

Pornind de la deviza ”Împreună construim un VIITOR sustenabil” în 2016 ne-am adus experiența din Germania în România și am înființat IBB – HIB România. Misiunea noastră este să schimbăm România de mâine construind azi, cu pasiune și respect față de mediu, pentru generațiile actuale și viitoare, structuri durabile, care să îmbunățească standardele de locuire sau să ajute la dezvoltarea rețelei de transport din Romania.

Taguri: ibb hib romania
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ibb-hib-romania/ibb-hib-romania-intra-in-top-100-de-companii-de-constructii-conform-ciferelor-de-afaceri-nete-declarate-pentru-2021-cu-o-crestere-de-715