Co-fondatorul „Singularity University”, despre ce se întâmplă la București: „E cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa”

BUCURESTI - 4 iunie 2019

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Internet

Live site

Salim Ismail (foto), co-fondatorul „Singularity University” - totodată membru în bordul celebrei fundații „XPRIZE” și autorul best-seller-ului „Exponential Organizations” - , a transmis un mesaj celor care participă, săptămâna viitoare, la noul iCEE.fest: UPGRADE 100.

„În mod clar, îmi pare cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa!” – a spus el, după ce a consultat agenda amplă a festivalului care aduce la Bucuresti peste 150 de experți în studiul transformărilor provocate în business si în societate de Internet si de noile tehnnologii.

icee.fest, tech, digital

icee.fest, tech, digital

Organizatorii au publicat azi ultimele detalii si bilete disponibile într-un articol – disponibil în limba engleză, aici - care sintetizează desfășurarea de forțe care se va întâmpla joi si vineri – 13 si 14 iunie – la cinematograful de la Băneasa Shopping City.

 

Pe scurt, în agendă sunt peste 150 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie, începând cu cele mai mari delegații din partea Google si Facebook din istoria de 8 ani a festivalului, cu 11 teme si linii de conținut variate, de la video gaming, publicitate online si viralitate, până la jurnalism si PR, continuând cu VR/AR si experimente de comunicare, e-commerce, fintect, e-health si multe alte direcții care analizează schimbările radicale prin care trece business-ul, societatea și chiar democrația.

 

În festival debutează anul acesta si un amplu eveniment paralel dedicat întâlnirii startupurilor cu investitorii: UPGRADE 100 Startups.

 

Astfel, în a doua zi a festivalului, 14 iunie, vor fi două scene dedicate, cu subiecte legate de creșterea accelerată, despre corporații care caută investiții în startupuri, despre cum să obții finanțare europeană (o scenă separată organizată de Spherik Accelerator) precum si competiții pentru startup-uri – inclusiv Demo Day Techcelerator si un Elevator Pitch cu un mare premiu de 50.000 de euro finanțare din partea fondului GapMinder.

 

Accesul startupurilor se face fie pe bază de bilet, fie prin înscriere (locuri limitate) pentru bilete subvenționate 100%.

 

Pe site-ul oficial găsiți disponibile 8 tipuri de bilete, cu prețuri pornind de la doar 75 de euro. 300 de studenți pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

Despre iCEEfest

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti săptămâna care urmează, joi si vineri, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iceefest/co-fondatorul-singularity-university-despre-ce-se-intampla-la-bucuresti-e-cel-mai-amplu-festival-dedicat-transformarii-digitale-din-europa