UiPath si Google dezbat cum inteligența artificială si robotizarea schimbă economia. Moderator al scenei AI & ROBOTICS este robotul 3-5CU

BUCURESTI - 3 iunie 2019

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Internet

Live site

Inovațiile din zona automatizării și inteligenței artificiale sunt definitorii pentru viitorul a milioane de job-uri din industrii tot mai diverse.

icee.fest, tech, digital

icee.fest, tech, digital

 

După succesul international major, ochii lumii tehnologiei sunt ațintiți asupra României, datorită celor de la UiPath, companie ajunsă la peste 7 miliarde de dolari evaluare în doar 2 ani de la primele runde de investiții.

 

 

Business Development Manager la UiPath, Răzvan Atim vine la iCEE.fest: Upgrade 100 să ne spună povestea primului unicorn românesc.

 

 

Lui i se vor adăuga si alți speakeri UiPath, pe scena dedicată inteligenței artificiale si roboticii -  agenda festivalului cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținutRobotics & AI fiind doar una dintre acestea.

Un articol cu linkuri utile despre toate subiectele atinse de iCEE.fest: UPGRADE 100 găsiți aici.

Gazda zonei dedicate AI si Robotics va fi 3-5CU - un robot autonom menit să lucreze în spații aglomerate și care oferă ajutor pentru navigare și comunicare.

Iată ce știe să facă 3-5SCU, într-un scurt clip:

Embed https://youtu.be/6Zt5u22BQCQ

După “Viziunea UiPath asupra viitorului muncii și automatizării” urmează o sesiune dedicate transformărilor provocate de inteligența artificială, unde vor prezenta:

Dan Oros, Head of Marketing Romania, Google

Nancy Nemes, Founder, Ms. AI

Romain Lerallut, Engineering Director, Criteo

Mihai Costache, Engineering Competence Centre Deputy Director, Thales

Wayne Butterfield, Director Cognitive Automation & Innovation, Information Services Group (ISG)

Subiectul va fi dezbătut si de cel mai cunoscut speaker din acest an, Salim Ismail, co-fondator al “Singularity University”.

Pe site-ul iCEE.fest: UPGRADE 100 puteti găsi o serie de articole si mai multe studii de caz spectaculoase și un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Agenda festivalului de anul acesta cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă (precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

BILETELE care au mai rămas disponibile sunt aici.

Studenții (18+) care doresc să participe au posibilitatea să intre gratuit, prin bursele oferite de LINDE. Înscrieri, aici.

De asemenea, startup-urile din tehnologie sunt invitate să participe la o competiție cu premii de 50.000 de euro, iar antreprenorii au de asemenea posibilitatea să participle gratuit la scenele dedicate lor – detalii sunt aici.

 


 

 

Despre iCEEfest


iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti chiar săptămâna care urmează, joi si vineri, pentru al 8-lea an consecutiv, și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/iceefest/uipath-si-google-dezbat-cum-inteligenta-artificiala-si-robotizarea-schimba-economia-moderator-al-scenei-ai-robotics-este-robotul-3-5cu