ICEMED a participat la Congresul SRATS 2022

BUCURESTI - 6 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Tehnologie

În perioada 2 – 3 iunie 2022, Icemed a susținut, în calitate de Junior Partner, cea de-a patra ediție a Congresului Societății Române de Artroscopie și Traumatologie Sportivă, desfășurată la Hotel Ramada, din Sibiu.

Standul Icemed SRATS 2022

Standul Icemed SRATS 2022

Congresul, organizat în scop educațional – științific, a reunit un număr mare de profesioniști ai comunității medicale internaționale, dar și companii importante din domeniul tehnologiei și soluțiilor medicale adresate patologiei sportive și chirurgiei artroscopice.

ICEMED s-a numărat printre susținătorii acestui prestigios eveniment medical, atrăgând atenția pasionaților de medicină sportivă prezenți printr-o serie de tehnologii inovatoare, expuse și prezentate în cadrul standului. Reprezentanții Icemed au avut plăcerea să demonstreze modul de funcționare a aparatului pentru diatermie de contact, DIA TKR-800, produs de reputata companie japoneză, ITO. Au fost, de asemenea, prezentate aparate laser de mare putere – LAZR 207 și LAZR 2015, combina de electroterapie cu 4 canale independente – ES5400 – combină ce include toate formele de curenți de electrostimulare, necesari în fizioterapie, precum și un echipament portabil de mici dimensiuni, cu ultrasunete.

O altă noutate prezentată de Icemed pe parcurul expoziției de tehnologie medicală, a fost reprezentată de tehnologia unică, patentată – LymphaTouch. Aceasta combină presiunea negativă cu micro-vibrațiile mecanice, în vederea restabilirii echilibrului sistemului limfatic și al celui musculoscheletic, accelerând practic procesul de vindecare. Deosebit de eficientă în ortopedie, reabilitare medicală, traumatologie sportivă sau dermatologie, tehnologia LymphaTouch este folosită cu succes de tot mai mulți profesioniști din domeniile enumerate. În cadrul evenimentului de la Sibiu, Icemed  a prezentat și alte tehnologii performante destinate medicinei sportive, precum ecosistemul HUR, compus din echipamente pentru exerciții cu rezistență pneumatică sau PiezoWave2 – tehnologia shockwave ESWT cu cristale piezo, ce a stabilit noi repere în tratarea dizabilităților sistemului musculoscheletic.

“ A fost o reală bucurie să avem ocazia să prezentăm în cadrul unui eveniment medical de mare clasă, adresat elitei medicale românești, tehnologii de top, cu eficacitate bazată pe dovezi științifice, prezente în cele mai mari centre medicale din întreaga lume. Scopul a fost de informare și familiarizare cu echipamentele din portofoliul Icemed a profesioniștilor aflați la eveniment, dar și de creștere a gradului de conștientizare în rândul medicilor a nevoii de tehnologie medicală performantă, în spitalele din România. Mulțumesc organizatorilor pentru această oportunitate și îi asigur pe toți cei interesați că vom continua promovarea soluțiilor medicale moderne și inovatoare, ca instrument de sprijin al unui act medical de calitate.” Răzvan Bălan – CEO Icemed.

Despre ICEMED

ICEMED este o companie fondată la București, cu o vastă experiență în furnizarea de aparatură medicală de înaltă tehnologie, adresată spitalelor și centrelor de reabilitare medicală, geriatrie, medicină sportivă, wellness și spa. Prin experiența dobândită, resurse, pasiunea și dedicarea echipei, ICEMED dezvoltă “soluții sănătoase”, promovând tehnologii medicale performante și novatoare.

Taguri: icemed