icemed

Comunicate de presa si evenimente pe tema icemed

 • icemed. Standul Icemed SRATS 2022

  icemed

  Bucuresti - 6 iunie 2022

  Comunicat de ICEMED

  ... icemed a susținut, în calitate de Junior Partner, cea de-a patra ediție a Congresului Societății Române de Artroscopie și Traumatologie Sportivă, desfășurată la Hotel Ramada, din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: icemed

  Vezi toate comunicatele de presa despre icemed

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul icemed.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la icemed. Informatiile despre icemed cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul icemed, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la icemed, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.