Comunicate Société Gourmet

Société Gourmet

Compania Société Gourmet a emis 15 comunicate de presa

 • BUCURESTI - 1 aprilie 2020

  Société Gourmet isi muta scoala de gatit online si va sustine toata luna aprilie, cursuri de gatit la distanta, live, online. Cursul poate fi accesat din propria bucatarie de oricine cu un telefon/calculator si conexiune la internet. Practic, vei avea ocazia sa gatesti indrumat de un Chef, chiar la tine acasa.
  Cursul are un pret special, cu mult redus fata de cursurile obisnuite si a primit inca de la primele ore ale postarii multe inscrieri din Bucuresti, din tara si din strainatate.     comunicatul de presa

 • The GingerBread House editia 2012

  BUCURESTI - 3 decembrie 2012

  Societe Gourmet cooking classes anunta atelierul de facut casute de turta dulce, editia a 2-a. Chef-ul german Daniel Wendorf si echipa sa ii asteapta pe copii la copt, construit si decorat casute de turta dulce delicioase si neaparat frumoase. 15 Decembrie este o zi intreaga rezervata copiilor, parintilor si constructiilor de poveste!    comunicatul de presa

 • Cursuri de gatit pentru copii la Kids Summer Cooking School

  BUCURESTI - 17 mai 2012

  Societe Gourmet incepe pe 19 mai seria de cursuri de gatit pentru copiii pasionatii de bucatarie si mancare adevarata, facuta de la zero. Cursurile se tin in aer liber, intr-o bucatarie de vara din centrul capitalei, iar cei mici vor gati alaturi de chef-ul german Daniel Wendorf .    comunicatul de presa

 • Sat saxon autentic de patrimoniu UNESCO

  BUCURESTI - 13 martie 2012

  Societe Gourmet cooking classes lanseaza o experienta noua pentru 2012. Weekend Gourmet in Transilvania este un pachet destinat pasionatilor de aventuri culinare speciale ce promoveaza consumul de produse sezonale, locale si experienta autentica. Rural chic: mananca sezonal, local, natural!

  In sezonul primavara-vara 2012 Societe Gourmet a conceput un pachet ce include cules de ingrediente proaspete, naturale direct din gradina si padure, curs de gatit sezonal cu chef-ul german Daniel Wendorf si cazare in Viscri -sat de patrimoniu UNESCO.
      comunicatul de presa

 • Teambuilding Rural Neconventional - in sat de patrimoniu UNESCO

  BUCURESTI - 13 martie 2012

  Societe Gourmet propune o noua experienta teambuilding: Rural Neconventional. Aceasta optiune se adreseaza acelor companii ce aplica si promoveaza filosofia business-ului responsabil, sustenabil. Lor le propunem conceptul unui teambuilding menit sa insemne cu mult mai multe decat o iesire in echipa, pentru fiecare dintre participanti.

  Rural Neconventional este un concept de teambuilding ce pozitioneaza echipa ca si intreg functional, intr-un mediu idilic, rural si autentic in afara corporatiei, mai aproape de sfera comunitatii, a experientei reale companie-angajat-comunitate.     comunicatul de presa

 • Cursuri de gatit noi si sezonale la Societe Gourmet pentru primavara 2012

  BUCURESTI - 13 martie 2012

  Societe Gourmet a conceput cursuri noi de gatit pentru primavara 2012. Fiecare weekend alaturi de chef-ul german Daniel Wendorf este menit a rasfata participantii pasionati de gatit, fie ei adulti sau copii.

  Fiecare curs are o tematica speciala. Niciodata nu am repetat un meniu, gatim creativ, cu ingrediente de sezon, iar la finalul experientei toata echipa serveste masa alaturi de vinurile potrivite (wine pairing).
      comunicatul de presa