Cursuri de gatit noi si sezonale la Societe Gourmet pentru primavara 2012

BUCURESTI - 13 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Societe Gourmet a conceput cursuri noi de gatit pentru primavara 2012. Fiecare weekend alaturi de chef-ul german Daniel Wendorf este menit a rasfata participantii pasionati de gatit, fie ei adulti sau copii.

Fiecare curs are o tematica speciala. Niciodata nu am repetat un meniu, gatim creativ, cu ingrediente de sezon, iar la finalul experientei toata echipa serveste masa alaturi de vinurile potrivite (wine pairing).

Cursuri de gatit noi si sezonale la Societe Gourmet pentru primavara 2012

Cursurile de gatit nu sunt demonstrative, fiecare participant fiind implicat activ. 

Ce urmeaza la cooking:

• 17 martie- Curs de gatit: Clasic Italian

• 18 martie - Curs de gatit: Fingerfood de Ocean

• 25 martie - Curs de gatit: 1001 Nopti

• 31 martie - Knife Skills (arta de a manui cutitul)

• 1 aprilie - Clasicele Frantuzesti, astazi

• 7 aprilie - repetat la solicitarea publiului: Knife Skills

•  8 aprilie - Celebritati Gastronomice

• 10 aprilie - Curs pentru copii: Easter Cookies

• 22 aprilie - Curs de gatit: En Papillote 

Cursurile se pot rezerva individual sau ca si abonament de 4 cursuri, iar pentru cei ce vor sa daruiasca un curs de gatit gourmet, pregatim un Gift Voucher personalizat pe care il trimitem destinatarului. 

Pentru grupuri, cursurile si atelierele de gatit pentru copii pot fi organizate la cerere si in timpul saptamanii.

Société Gourmet COOKING CLASSES &more..®Am inceput in 2009 sa aducem pentru prima data publicului din Romania, un hobby savuros al pasionatilor de gatit sau "bien vivre": cursuri de gatit alaturi de un chef strain din mediul gastronomiei internationale gourmet. In 2010 am avut primii clienti corporate, iar astazi Societe Gourmet se pozitioneaza ca fiind primul si cel mai rafinat furnizor de experiente culinare pentru pasionati individuali si mediul corporate.Serviciile noastre sunt experiente gandite de chef Wendorf: cursuri de gatit pentru adulti indoor si in aer liber, ateliere de gatit pentru copii, Team Cooking mobil (teambuilding culinar multi-atelier, Rural Neconventional, Fabrica de Ciocolata) Weekend Gourmet in Transilvania. Ne gasiti si pe Facebookhttp://www.facebook.com/SG.CookingClasses