Cursurile de gatit se muta online

BUCURESTI - 1 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Cursuri

Société Gourmet isi muta scoala de gatit online si va sustine toata luna aprilie, cursuri de gatit la distanta, live, online. Cursul poate fi accesat din propria bucatarie de oricine cu un telefon/calculator si conexiune la internet. Practic, vei avea ocazia sa gatesti indrumat de un Chef, chiar la tine acasa.
Cursul are un pret special, cu mult redus fata de cursurile obisnuite si a primit inca de la primele ore ale postarii multe inscrieri din Bucuresti, din tara si din strainatate.

Société Gourmet a pornit acum 10 pentru a-i aduce impreuna pe cei pasionati de gatit, mancare buna si experiente altfel. Toate serviciile noastre sunt concentrate in jurul interactiunii si apropierii reale dintre oameni. Acum cand viata asa cum o stiam s-a schimbat brusc si e de datoria noastra sa ne izolam pentru a ne proteja si a-i proteja pe ceilalti, trebuie sa ne adaptam.

Astfel, duminica 29 martie a avut loc primul nostru curs de gătit la care  participantii au gatit din propria bucătarie. Oricine cu un calculator sau telefon si conexiune la internet se poate inscrie pentru o ora de gatit retete gourmet adaptate contextului actual. Practic, este ca si cum ai avea un Chef invitat la tine acasa, care te invata pas cu pas sa gatesti pranzul sau cina pentru toti cei de acasa. La finalul cursului, mancam impreuna si servim o portie de Q&A (intrebari si raspunsuri).

De ce sa incerci un curs online:

Alegand un curs online, nu numai ca ai parte de o experiență inedită la tine acasă, dar vei ajuta Société Gourmet să își păstreze angajații în această perioadă dificilă. Întreg profitul obținut din curs va fi folosit la plata salariaților. 

Cum funcționează:

      - Participantii achita cursul pe site-ul societegourmet.ro și primesc prin email lista de ingrediente si ustensile necesare (nimic complicat, sunt lucruri pe care probabil le au deja in bucatarie) si link-ul unde pot accesa cursul online la data și ora programată, împreună cu instrucțiunile.
      - Platforma Zoom este foarte ușor de folosit, participantii au nevoie doar de un calculator/laptop/tabletă/telefon și o conexiune la internet. Tot ce trebuie sa faca este sa isi pregateasca ingredientele, sa intre în conferință la ora programată si vor invata sa gateasca timp de o ora cu Chef-ul nostru, dupa care mananca impreuna (fiecare la casa lui). 

Despre Société Gourmet

Société Gourmet s-a nascut in 2009 in Bucuresti. Este prima comunitate a pasionatilor de gatit si gourmet din Romania. Casa cu gradina SG este un spatiu unic, cu circuit inchis in care au loc cursuri de gatit pentru adulti si copii, evenimente pentru companii si mici evenimente private.