Cursurile de gatit Société Gourmet - de la hobby la pasiune corporate

BUCURESTI - 22 martie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Pasionat de gatit, cunoscator si iubitor de experiente gourmet, indragostit de bien vivre sau doar admirator al rasfaturilor culinare in cautare de timp liber petrecut altfel? Société Gourmet Cooking Classes ofera clientilor corporate si amatorilor de clipe de bine, experiente culinare gourmet personalizate: cursuri de gatit pentru pasionati si copii, Team Cooking (team building culinar), petreceri si evenimente gourmet.
Si cum suntem adepti convinsi ai practicii "cooking seasonal", primavara 2011 vine cu noutati gourmet: Team Cooking multi-atelier si Weekend Culinar.

COOKING CLASSES

Inca din 2009 echipa Société Gourmet  si-a dorit a le vorbi celor pe care ii bucura lucrurile simple: o mancare buna, un vin ales, o poveste frumoasa sau o destinatie fascinanta. A inceput prin a oferi celor pe care ii numeste pasionati gourmet, cursuri rafinate de gatit, degustari si asocieri de vinuri, dandu-le ocazia sa se intalneasca cu profesionisti ce provin din bucataria internationala gourmet, cunoascatori umblati ai vinului sau ciocolatei.

Chef-ul german Daniel Wendorf ( a carui ultima patanie in 2010 a fost obtinerea celor 15 puncte Gault Millau alaturi de echipa culinara Kempinski Grand Hotel des Bains – St. Moritz) este profesionistul pasionat, talentat si sarmant ce creaza si personalizeaza fiecare experienta culinara corporate sau privata. Astazi, echipa reuneste colaboratori si parteneri asemenea, oameni deschisi, profesionisti, cu pasiune, dornici sa le vorbeasca celor cu care impartasesc aceleasi valori si ofera:

Cooking Classes -cursuri de gatit la care inveti tehnici si trucuri ale bucatariei gourmet, Kids Cooking -cursuri de gatit pentru cei mici, Private Cooking Classes -cursuri private de gatit si petreceri culinare acasa, Private Chef -bucatar la tine acasa, Escapada de o zi si Weekend Culinar -experiente in locatii de poveste din tara ce combina cursurile de gatit cu vanatoare de trufe, degustare de vinuri, sau vizitarea fermei si a fabricii de produse din lapte de bivolita din Transilvania si “bear watching” (pândă de ursi) in paduri neatinse.

Experiente Corporate indoor si outdoorTeam Cooking (team building culinar personalizat ingenios urmaind motivatia si scopul echipei); Team Cooking multi-atelier (mai multe ateliere gourmet desfasurate simultan la care participantii iau parte prin rotatie: atelier cooking, degustare de vinuri, atelier de ciocolata, de ceai, cocktail, vanatoare de trufe si curs de gatit cu trufe), Live Cooking (show culinar),Chef’s Table (la care chef-ul pregateste meniul personalizat in fata mesei tale).

Daca esti curios sa deschizi stridii, sa gatesti homari, sa faci felurite tipuri de paste proaspete, sau sushi si sa deprinzi tehnici folosite in gastronomia fine dining, acestea sunt doar cateva din deliciile cursurilor noastre de gatit. Sau poate iti doresti sa petreci clipe de bine alaturi de persoana draga, sa oferi un cadou inedit sau vrei sa te relaxezi altfel in timpul liber, facand ceva pentru tine. Alatura-te primei echipe de pasionati gourmet si vei fi primit cu voie buna, preparate delicioase si clinchet de pahare.

Urmatorul nostru curs gourmet:

“The Perfect Host” Cooking Classduminica, 27 martie, ora 14:00 la Madame Pogany- la care chef Wendorf este decis sa te transforme in gazda perfecta a orcarei “situatii” culinare. Un meniu in care vei deprinde tehnicile prepararii corecte a catorva feluri esentiale si 10 trucuri din bucataria gourmet care adauga o nota creativa, suprinzatoare. Risotto cu portocale, Branza de Capra Caramelizata, Biban de Mare in pasta de sare, Piure de Cartofi cu Lamaie, Pesto de Leurda si Mousse de Ciocolata; descopera cat de usor transformi si combini aperitive, feluri principale si garnituri. **participa sau fa-ne o prima vizita, bucataria este open space**.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ichim-raluca-pfa1/cursurile-de-gatit-societe-gourmet-de-la-hobby-la-pasiune-corporate