Rural Neconventional: o noua experienta teambuilding pentru business responsabil

BUCURESTI - 13 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HR, CSR

Societe Gourmet propune o noua experienta teambuilding: Rural Neconventional. Aceasta optiune se adreseaza acelor companii ce aplica si promoveaza filosofia business-ului responsabil, sustenabil. Lor le propunem conceptul unui teambuilding menit sa insemne cu mult mai multe decat o iesire in echipa, pentru fiecare dintre participanti.

Rural Neconventional este un concept de teambuilding ce pozitioneaza echipa ca si intreg functional, intr-un mediu idilic, rural si autentic in afara corporatiei, mai aproape de sfera comunitatii, a experientei reale companie-angajat-comunitate.

Teambuilding Rural Neconventional - in sat de patrimoniu UNESCO

Inapoi la origini. Gusta Transilvania gourmet

• Cazare in satul de patrimoniu UNESCO, Viscri in case saxone atent restaurate

• La cules de ingrediente locale de sezon din gradina si padure

Team Cooking alaturi de chef-ul german Daniel Wendorf (folosind ingredientele proaspat culese, tehnici vechi, tehnici noi si gusturi autentice pentru a crea preparate gourmet)

• Atelier Degustare de Vinuri excelente romanesti

• Training in sura si in aer liber

• Vanatoare de trufe cu caini dresati (disponibil in sezonul trufelor: septembrie-decembrie)

Viscri ocupa un loc special in inima Printului Charles de Wales, care detine aici o casa, iar prin fundatia sa a restaurat alte cateva cate din sat intr-un demers de a proteja acest mod de viata unic de sute de ani si promovarea turismului sustenabil. Casele sunt reconditionate in totalitate pastrand arhitectura initiala si antichitati transilvane, insa cu facilitati moderne.

Viscri adaposteste cea mai spectaculoasa biserica fortificata saseasca, una dintre cele 6 incluse in patrimoniul mondial UNESCO. Aceasta dateaza din anul 1100.

Teambuilding Rural Neconventional s-a nascut din observarea reala a clientilor ce participa la cursurile de gatit recreative organizate de Societe Gourmet. 90% din participanti sunt angajati in companii ce ne arata nevoia reala si interesul pentru un stil de viata sanatos, echilibrat, pozitiv asupra mediului si in final motivant pentru fiecare dintre ei ca si indivizi particulari.

Confucius a spus-o mai bine: "Spune-mi si voi uita, arata-mi si poate imi voi aduce aminte, implica-ma si voi intelege!”