The GingerBread House 2012- atelier anual de turta dulce pentru copii si parinti

BUCURESTI - 3 decembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Societe Gourmet cooking classes anunta atelierul de facut casute de turta dulce, editia a 2-a. Chef-ul german Daniel Wendorf si echipa sa ii asteapta pe copii la copt, construit si decorat casute de turta dulce delicioase si neaparat frumoase. 15 Decembrie este o zi intreaga rezervata copiilor, parintilor si constructiilor de poveste!

The GingerBread House editia 2012

Data atelier

15 decembrie 2012, 3 grupe deschise pentru rezervari:

grupa 1: 10:00-12:00

grupa 2: 13:00-15:00

grupa 3: 16:00-18:00

Locatia: Studio Kuxa - Str. Putul lui Zamfir nr.36 (zona piata Dorobanti).

Conditii de participare - rezervare

Varsta minima a participantilor este de 6 ani. Copiii ar trebui sa se descurce in limba engleza.

Pret: 125 Ron/participant. Include: apa, ceai, cafea (pentru parinti), toate ingredientele, ustensilele, decoratiunile necesare, sort pe toata perioada experientei.

Pentru a rezerva un loc la Gingerbread, va sta la dispozitie adresa de mail: rezervari@societegourmet.ro. Evident, locurile sunt limitate.

Despre GingerBread House

Primul atelier de turta dulce a avut loc in 2011. Cine va urmari imaginile, isi va da seama ca a iesit bine de tot. Asa ca anul acesta, ne-am pregatit mai bine, decoratiunile sunt si mai frumoase, iar locurile ceva mai multe.

Alaturi de cheful german Wendorf, taiem dupa sablon, coacem dupa reteta, construim dupa instructiuni si decoram dupa bunul plac. Vrem sa ridicam casute delicioase si dragalase de turta dulce si sa umplem bucataria cu copii si miros de anason, scortisoara, nucsoara, ghimbir si cuisoare. Casutele vor fi frumos impachetate pentru luat acasa.! Copiii participanti anul acesta la atelierul de turta dulce sunt inscrisi automat la tombola cu daruri frumoase! Fiecare va primi punguta cu daruri de la prietenii nostri: Inside Home (jucarii Moulin Roty), My House (Rosenthal) si Fotolii Puf.

Alte cursuri de gatit Societe Gourmet

Numai pentru adulti, toate weekend-urile pana la sfarsitul anului sunt rezervate cursurilor de gatit alaturi de chef Daniel Wendorf. Sunteti asteptati cu drag la:

- Craciun in Franta 8 decembrie si 16 decembrie ora 14:00

- In jurul Alpilor 9 decembrie ora 14:00

- Atelier creatie Praline Artizanale 22 decembrie ora 13:00

Mai multe detalii pe: http://www.societegourmet.ro/cursuri/urmatoarele-cursuri/

Despre Société Gourmet

Société Gourmet COOKING CLASSES &more..®

Am inceput in 2009 sa aducem pentru prima data publicului din Romania, un hobby savuros al pasionatilor de gatit sau "bien vivre": cursuri de gatit alaturi de un chef strain din mediul gastronomiei internationale gourmet. In 2010 am avut primii clienti corporate, iar astazi Societe Gourmet se pozitioneaza ca fiind primul si cel mai rafinat furnizor de experiente culinare indoor si outdoor pentru pasionati individuali si mediul corporate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ichim-raluca-pfa1/the-gingerbread-house-2012-atelier-anual-de-turta-dulce-pentru-copii-si-parinti