The Gingerbread House 2012-atelier anual de turta dulce pentru copii si parinti

Locul desfasurarii: Studio Kuxa

Organizator: Societe Gourmet cooking classes

The Gingerbread House 2012-atelier anual de turta dulce pentru copii si parinti

Taiem dupa sablon, coacem dupa reteta, construim dupa instructiuni si decoram dupa bunul plac. Vrem sa ridicam casute delicioase si dragalase de turta dulce si sa umplem bucataria cu copii si miros de anason, scortisoara, nucsoara, ghimbir si cuisoare. Sa fie:

• Gingerbread House/ Casuta de Turta Dulce (casutele vor fi frumos impachetate pentru luat acasa)
Atelier sustinut de chef Daniel Wendorf ( Societe Gourmet cooking classes). Pret: 125 Ron/participant.

* Copiii participanti anul acesta la atelierul anual de turta dulce participa automat la tombola cu daruri frumoase! Fiecare va primi punguta cu daruri de la prietenii nostri: Inside Home (jucarii Moulin Roty), My House (Rosenthal) siFotolii Puf.

Despre SOCIETE GOURMET COOKING CLASSES

Société Gourmet COOKING CLASSES &more..® Am inceput in 2009 sa aducem pentru prima data publicului din Romania, un hobby savuros al pasionatilor de gatit sau "bien vivre": cursuri de gatit alaturi de un chef strain din mediul gastronomiei internationale gourmet. In 2010 am avut primii clienti corporate, iar astazi Societe Gourmet se pozitioneaza ca fiind primul si cel mai rafinat furnizor de experiente culinare indoor si outdoor pentru pasionati individuali si mediul corporate.

Confirmare pana la data: 15 December 2012

Participare: Taxa de participare