Franke Romania aniverseaza sase ani de inovatie, design si tehnologie

BUCURESTI - 21 mai 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Franke Romania a sarbatorit, miercuri, 19 mai, 6 ani de existenta in tara noastra printr-un eveniment inedit organizat la Clubul Diplomatic din Bucuresti, ocazie cu care a lansat si noua gama de cuptoare Home Professional, de cea mai inalta tehnologie.

Compania Franke Romania a fost infiintata in 1998 de catre corporatia multinationala Franke Group, cu sediul la Aarburg, Elvetia. Franke inglobeaza 71 de companii in 36 de state ale lumii.

Renumit indeosebi pentru liniile complete destinate uzului casnic, Franke ofera o gama larga de produse si servicii in intreaga lume: in domeniul echipamentelor pentru bucatarii profesionale, masini de cafea profesionale si echipamente sanitare. Alte activitati ale companiei Franke includ productia de componente din inox pentru aplicatii industriale, precum si a containerelor din inox pentru bere si bauturi racoritoare.

Franke Romania are ca principal obiect de activitate comercializarea echipamentelor incorporabile de bucatarie care incurajeaza solutiile de tipul “Totul Franke”: chiuvete, baterii, plite, hote, cuptoare, masini de spalat vase, cuptoare cu microunde, diverse accesorii.
Franke Romania s-a aflat printre primele companii care au introdus pe piata romaneasca produsele built-in (incorporabile).

Pentru ca Franke Romania este o companie orientata catre clienti si pentru a da posibilitatea celor interesati sa vada si sa testeze intreaga gama de produse, compania a deschis, in acesti 6 ani, 16 showroom-uri in marile orase ale tarii. Anul 2003 a insemnat pentru Franke Romania peste 6 mil Euro in vanzari.

Gama de cuptoare noi are 3 elemente distincte si inovatoare: in primul rand, toate cuptoarele acestei game apartin clasei de eficienta energetica A, adica eficienta maxima si consum minim de energie; in al doilea rand, mentin temperatura scazuta a usii cuptorului, in conditii de utilizare, prin folosirea unor solutii inovatoare de racire si izolare termica. In fine, cel de-al treilea element inovator este interiorul cuptorului – unul dintre cel mai mari de pe piata.
Gama de cuptoare Home Professional introduce, de asemenea, trei noi programe importante: MULTI POWER, QUICK COOKING si PYROLITIC.
MULTI POWER foloseste trei rezistente in acelasi timp, rezultand o coacere rapida, uniforma si distributia optima a temperaturii in interiorul cuptorului.
QUICK COOKING este cea mai puternica varianta de coacere a cuptorului, puterea mare a rezistentelor si ventilatia ofera avantajul ajungerii la temperatura dorita intr-un timp foarte scurt. Ideal pt preparea pizzei.
PYROLITIC completeaza celelalte programe prin oferirea functiei pirolitice, aceea de curatare automata a interiorului cuptorului.

Despre ICON Advertising

Evenimentul a fost organizat de agentia de publicitate ICON Advertising, agentie cu care Franke colaboreaza inca din primul an de activitate in Romania. Evenimentul s-a bucurat de o larga prezenta, peste 200 de invitati, care au fost implicati inca de la sosire in jocul de golf. Programul serii a cuprins prezentarea noii game de cuptoare, concurs de golf si concertul trupei Class.

ICON Advertising

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/icon-advertising/franke-romania-aniverseaza-sase-ani-de-inovatie-design-si-tehnologie