ICON Advertising si “Deliciile de vara” BK!

Locul desfasurarii: Burger King

Organizator: Icon Advertising

Agentia de publicitate ICON Advertising a realizat pentru clientul Burger King, campania de lansare in Romania a inghetatelor BK Fusions. Gama BK Fusions cuprinde trei sortimente de inghetata: Biscuiti cu ciocolata, Fructe de padure, Caramel si cicocolata.

Lansate pe 10 mai, in contextul apropierii verii, inghetatele BK Fusions sunt promovate drept “Cel mai delicios mod de a te racori“. Titlul generic sub care Burger King si agentia de publicitate ICON Advertising au consimtit sa promoveze noile produse este “Delicii de vara”. Comunicarea s-a realizat in-store, prin materiale POP.

Avand in vedere obiectivele campaniei - de a face cunoscut ca acum, la Burger King, ai parte de trei sortimente de inghetata delicioasa , am decis sa folosim un vizual clar si ademenitor, care sa transmita cat mai delicios senzatia de refreshment. Asa ca am redat splendoarea noilor inghetate BK Fusions in contextul unui vartej de inghetata garnisit cu ingredientele delicioase care intra in compozitia sortimentelor.

În aprilie 2008, sub sloganul „Have It Your Way”, Burger King a deschis în Romania primul restaurant în Băneasa Shopping City. In prezent in Romania sunt deschise 8 restaurante : 7 in Bucuresti si 1 in Constanta. Produsele Burger King se disting de celelalte fast-food-uri prin calitate, consistenta si mod de preparare. Burgerii sunt facuti cu 100% din carne, sunt mai mari (cu 25% mai multa carne) si sunt preparati pe gratar cu flacara.

Colaborarea cu clientul Burger King a inceput in octombrie 2008, ICON Advertising asiguring pentru acest brand servicii integrate de comunicare ATL si BTL.
Burger King este un brand „fun”, pentru tineri trasniti si dinamici. Atitudinea si stilul de comunicare al brandului sunt in ton cu tendintele adolescentilor, pe care ii indeamna la distractie.

ICON Advertising este o agentie de publicitate full-service infiintata in 1998. Serviciile oferite sunt account si brand management, strategie de comunicare, creatie, productie, media, BTL, evenimente, marketing direct si online.

ICON dezvolta si implementeaza proiecte de comunicare la nivel national, pentru reputate branduri romanesti si internationale : Billa Romania, Braiconf, Burger King, Franke, Goodyear, Homes 4U Consulting, MOL Romania, Onduline, Porsche Romania brand Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bank, Syngenta Romania, Vaillant Group si Zepter Romania.


ICON Advertising
Diana Miruna Minea / Client Service Director
tel :021/ 410 83 67

Despre ICON ADVERTISING

ICON este o agentie independenta, eficienta, creativa si cu o executie impecabila pe proiectele pe care le implementeaza inca din 1998. Oferim servicii integrate de comunicare, creatie, productie, dezvoltare, organizare de evenimente, promotii, in-store, on-line, media si PR.

Participare: Intrare libera