ICON Advertising \'Urmareste-ne cu mouse-ul!\'

BUCURESTI - 7 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ICON Advertising s-a lansat online printr-un viral \'cu coada\'

ICON Advertising s-a relansat de 1 Mai in mediul online romanesc. Noul site este www.iconadv.ro si contine cam toate datele care ar trebui stiute despre companie.

Varianta de comunicare pe care am ales-o pentru a ne anunta poposirea in online este viralul. Ne-am legat cozi de pantaloni si ne-am lasat filmati. S-a lucrat un week-end intreg pentru a filma spotul menit sa comunice lansarea pe web a companiei.

Ideea ne-a venit in momentul in care cautam o modalitate mai putin conventionala de a ne anunta venirea in online. Am decis sa ne legam de mouse ca sa comunicam ideea de online si am hotarat sa-l folosim ca laitmotiv al conceptului. Insa am hotarat sa declinam ideea intr-o maniera absurda, prin noi insine, si sa prezentam acest mouse ca un element care a devenit parte din noi, din tot ceea ce inseamna ICON, o data cu lansarea noastra in online.

Astfel s-a ajuns la varianta finala in care mouse-ul devine coada, purtata de fiecare membru al echipei ICON. Tot ce trebuie sa faca acum cei care vor sa ne vada online este sa dea un click pe ea: www.iconadv.ro

La dezvoltare si implementarea acestui proiect au lucrat: din partea ICON Advertising- Dorin Ionescu- Director Creatie, Mihaela Rotaru- Director de Productie, Diana Miruna Minea- CSD, Elena Tiru- Copywriter, Razvan Dutchevici- Copywriter, Adrian Musa- DTP, Silvia Badica – Account Executive, Mirela Todirel – New Business Executive, Andreea Corneanu – Traffic Executive; Alina Bica – Resurse Umane Executive.
Regizor - Dorin Moldoveanu; DOP – Bogdan Stanciu

ICON Advertising este o agentie de publicitate full-service infiintata in 1998. Serviciile oferite sunt account si brand management, strategie de comunicare, creatie, productie ( AV, publicitara, events), media, BTL, marketing direct si online.

ICON dezvolta si implementeaza proiecte de comunicare la nivel national, pentru reputate branduri romanesti si internationale : Billa Romania, Braiconf, Burger King, Franke, Goodyear, Homes 4U Consulting, MOL Romania, Onduline, Porsche Romania brand Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bank, Syngenta, Vaillant Group si Zepter Romania.

Despre ICON Advertising

ICON Advertising

Diana Miruna Minea / Client Service Director
tel :021/ 410 83 67

diana.minea@iconadv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/icon-advertising/icon-advertising-urmareste-ne-cu-mouse-ul