ICON comunica noua dobanda de la Porsche Finance Group Romania

BUCURESTI - 25 mai 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ICON a primit o provocare din partea Porsche Finance Group Romania: comunicarea celei mai mici dobanzi de leasing financiar pentru cumparea oricarei marci auto din Grupul Porsche Romania (Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, Bentley).

ICON comunica noua dobanda de la Porsche Finance Group Romania

Mai intai, a fost gasit principalul beneficiu pentru client : “Cea mai mica dobanda este urmata de cele mai mici rate.” Conceptul creativ la care am ajuns a fost declinat din acest beneficiu: o dobanda mica este o dobanda pitica, ce iti aduce si rate pitici. Astfel s-a ajuns la vizualul in care dobanda este reprezentata printr-un pitic, care sta in fruntea altor pitici, la fel de mici ca si el – ratele de leasing.
Target-ul campaniei este format din companii ale caror persoane decidente sunt in proportie de 80% barbati activi, care apreciaza marcile auto din grupul Porsche Romania si cauta o solutie de finantare avantajoasa pentru cumpararea unei masini noi.

Campania se desfasoara intre 26 aprilie - 11 iunie 2010, atat in mediul online, in presa si prin materiale POS. Pe online s-a realizat un microsite dedicat dobanzii pitice, microsite unde pot fi gasite informatii suplimentare despre oferta si unde cei interesati se pot inregistra pentru a fi contactati de catre dealerii marcilor auto din grup.

Despre ICON Advertising

Echipa care a lucrat la realizarea acestui proiect a fost formata din: Laura Andreescu – Marketing Manager din partea Porsche Finance Group Romania; Dorin Ionescu- Director Creatie, Diana Miruna Minea- CSD, Mihaela Rotaru- Director Productie, Andreea Corneanu – Account Executive, Elena Tiru - Copywriter, Andrei Becheru – Art Director din partea ICON Advertising.

Clientii care au beneficiat de serviciile noastre in cei 12 ani de ICON : Autonet, Billa Romania, Braiconf, Burger King, Flanco, Franke Romania (Franke si Dominox), Goodyear (Goodyear, Dunlop, Debica), GTZ, Grup 7 (Grup 7, Delikat, Nestle Cereale), Homes 4U Consulting, MOL Romania (retea benizarii si Mol Lubricants), Onduline (Onduline, Bardoline), Porsche Romania (Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale), Porsche Inter Auto (Porsche Bucuresti Nord), Porsche Finance Group Romania (leasing si credit auto, management de flote, asigurari Casco), Reinert, Syngenta Romania (Syngenta, Syngenta Seeds), Vaillant Group Romania (Vaillant, Saunier Duval), Xlab Solutions, Zepter Romania.

Pentru informatii suplimentare :

ICON Advertising
Diana Miruna Minea / Client Service Director
tel :021/ 410 83 67
diana.minea@iconadv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/icon-advertising/icon-comunica-noua-dobanda-de-la-porsche-finance-group-romania