ICON demareaza in tromba cu Volkswagen

BUCURESTI - 29 martie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Volkswagen a inceput anul cu o noua provocare adresata fanilor celui mai dorit brand de masini din Romania.

“Volkswagenul dorit are acum taxa pe poluare 0!” este prima campanie a anului 2010, campanie pe care ICON Advertising o dezvolta pentru marca. Obiectivul este comunicarea beneficiului pe care consumatorul il are atunci cind achizitioneaza un automobil Volkswagen, consecinta fireasca a inovatiilor si tehnologiilor Euro 5 cu care Volkswagen echipeaza modelele sale.
Volkswagen este cel mai inovativ brand de mare volum din lume si conform unor studii recente brand-ul cel mai bine vazut si dorit in Romania. Valorile brandului sunt: inovatie, responsabilitate si valoare. In 2008 si 2009 Volkswagen a fost importatorul numarul 1 in Romania la autovehicule inregistrate. Volkswagen este in topul producatorilor si cu un pas inaintea competitiei prin numarul mare de modele echipate cu motoare Euro 5. “ Trebuie sa profitam de acest lucru si sa comunicam avantajele achizitionarii unui Volkswagen Euro 5”.

Toti împatimitii automobilor de calitate au de ce sa fie fericiti la auzul unei asemenea oferte.
Mesajul campanie s-a conturat in jurul beneficiului rational:
Volkswagen ofera clientilor sai posibilitatea de a avea un motor de ultima generatie cu o dinamica excelenta si cu un consum de combustibil surprinzator de mic. Primul pe lista avantajelor de a alege un Volkswagen este taxa de inmatriculare zero.
Campania se desfasoara in presa, TV, radio si POSM. Responsabilitatea strategiei de creatie a revenit agenţiei ICON Advertising, cu care Volkswagen colaboreaza din anul 2004. Atat in cazul spoturilor TV, cat şi al celor radio, s-a optat pentru o comunicare informativa, menita sa transmita clar avantajele ofertei.

Echipa care a lucrat la realizarea acestui proiect a fost formata din: Matei Albulescu – Brand Manager, Sebastian Vlasceanu – Marketing &Communication Manager din partea Volkswagen; Dorin Ionescu- Director Creatie, Mihaela Rotaru- Director Productie, Diana Miruna Minea- CSD, Ana Maria Olaru – Account Executive, Elena Tiru si Elena Patru Copywriteri, Adrian Musa- DTP din partea ICON Advertising

Despre ICON Advertising


ICON Advertising este o agentie de publicitate full-service infiintata in 1998. Serviciile oferite sunt account si brand management, strategie de comunicare, creatie, productie ( AV, publicitara, events), media, BTL, marketing direct si online.

ICON dezvolta si implementeaza proiecte de comunicare la nivel national, pentru reputate branduri romanesti si internationale : Braiconf, Burger King, Franke, Goodyear, Homes 4U Consulting, MOL Romania, Onduline, Porsche Romania brand Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche Bucuresti Nord, Porsche Finance Group, Syngenta, Vaillant Group, Xlab Solutions si Zepter Romania.

Pentru informatii suplimentare :

ICON Advertising
Diana Miruna Minea / Client Service Director
tel :021/ 410 83 67
diana.minea@iconadv.ro

office@iconadv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/icon-advertising/icon-demareaza-in-tromba-cu-volkswagen