Aniversare unica în cercetarea romaneasca.

BUCURESTI - 22 septembrie 2010

Comunicat tip General in Industrie

Grupul de organizatii ICPE sarbatoreste primii 60 de ani de activitate.

Aniversare unica în cercetarea romaneasca.

Snagov, 30 septembrie. Grupul de organizatii ICPE, va sarbatori joi 30 septembrie la Palatul Snagov primii 60 de ani de activitate printr-un eveniment deosebit la care vor participa atat partenerii de afaceri, reprezentanti ai mediului politic romanesc cat si prietenii apropiati care s-au implicat direct în sustinerea si promovarea cercetarii romanesti si a grupului.

Întalnirea aniversara festiva va începe la ora 14:00, în aceeasi zi, ICPE pregateste invitatilor sai numeroase surprize, o cina festiva, medalii jubiliare, o selectie de muzica de calitate interpretata de trupa Exclussiv, naistul Nicolae Voiculet dar si alti artisti surpriza. Evenimentul se va încheia cu un show de exceptie oferit de Stefan Banica Jr.

Comitetul de organizare îsi astepta cu drag invitatii începand cu ora 13:00 la Sala de conferinte a Palatului Snagov. Accesul în locatie se va face numai pe baza actului de identitate si a invitatiei.


Despre Grupul de organizatii ICPE

ICPE – Institutul de Cercetari Electrotehnice cum a fost „botezat” acum 60 de ani prin HG 868 din 5 august 1950 – a fost înfiintat dintr-o necesitate economica reala, respectiv electrificarea tarii, si a devenit de-a lungul timpului un actor cunoscut pe piata mondiala de profil.

Astazi, grupul reprezinta o structura complexa ce acopera o gama larga de tematici inovatoare, conectate prin profilul ELECTRIC:

- echipamente electrice pentru actionarea si automatizarea platformelor de foraj marin si terestru in Romania, Rusia, Ukraina, Indonezia, Iraq si în alte parti ale lumii
- echipamente electrice pentru producerea energiei electrice in Turcia, Vietnam, Franta, India, Kenya etc
- echipamente electrice pentru exploatarea gazului
- automatizari industriale
- servicii energetice integrate ESCo incluzand audit energetic, îmbunatatirea calitatii energiei, inlocuirea condensatorilor neecologici din instalatii existente de compensare sau filtrare-compensare, certificat de performanta energetica, management energetic, integrarea surselor de energie regenerabila,
- echipamente electrice pentru case pasive din punct de vedere energetic
- sisteme de producere a energiei din surse regenerabile (solar termic, solar fotovoltaic, eolian, biomasa, microhidro, cogenerare, ape termale)
- tehnologii revolutionare pentru comunitatile locale
- generatoare eoliene de puteri mici (pana la 100 kW)
- sisteme de actionare pentru vehicule electrice (automobil electric, vehicule electrice usoare, inclusiv infrastructura specifica, ambarcatiuni cu sistem de propulsie electrica)
- tehnologii IT&C pentru economisirea energiei

Din grupul de organizatii ICPE fac parte: ICPE, ICPE-Actel, ICPE Bistrita, ICPE-ME, ICPE Ecoenerg, ICPE Saerp, OICPE si ICPE-Inginerie Electrica.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati:

Alina Badila
Marketing & PR Manager ICPE
alina.badila@icpe.ro
primii60@icpe.ro
Mobil: 0748 152 610
Telefon: 021 589 33 64
www.icpe.ro

Despre ICPE - inginerie electrica

Adresa ICPE : Splaiul Unirii, nr 313, sector 3, BUCUREŞTI
primii60@icpe.ro
Mobil: 0748 152 610
Telefon: 021 589 33 64
www.icpe.ro
alina.badila@icpe.ro