ID Studio aniverseaza alaturi de City Pharma 2 ani de Gify Club

BUCURESTI - 31 octombrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ultima sambata a lunii octombrie a adus la Balonul Copiilor din Parcul Herastrau o petrecere speciala dedicata celor mici si organizata de City Pharma in colaborare cu Itsy Bitsy. Ocazia a fost una deosebita: Gify Club a implinit 2 ani de prietenie alaturi de micutii sai prieteni de joaca. Acestia impreuna cu parinti si bunicii au fost intampinati cu multa bucurie de vedeta evenimentului, girafa-mascota Gify care le-a oferit timp de 3 ore surprize minunate special pregatite pentru ei. Portile clubului au fost deschise acum doi ani de catre agentia ID Studio, agentie care a stat la baza realizarii intregului concept pentru acest program si a mascotei vedeta- girafa Gify.

Intrucat pozitionarea propusa de ID Studio pentru City Pharma comunica faptul ca City Pharma este o farmacie aproape de clientii sai - “City Pharma. Prieteni de familie”- s-a simtit nevoia realizarii unui program care sa intareasca acest lucru. Asa a luat nastere Gify Club, locul prietenilor de joaca. Programul Gify Club, destinat in special tinerelor mame, a pornit din dorinta de a sustine efortul parintilor pentru educarea copiilor in spiritul unei vieti sanatoase.

Astfel, s-a lansat un supliment lunar dedicat copiilor, revista Gify Club, care cuprinde jocuri, concursuri cu premii, benzi desenate si rubrica “stiati ca”, precum si nenumarate fotografii ale celor care in fiecare luna isi doresc sa apara alaturi de prietena lor Gify. Incepand cu iunie 2007, programul s-a extins printr-o campanie cu rol educativ desfasurata in gradinite iar din toamna lui 2008 cei mici se pot bucura de jocuri si concursuri pe situl www.gifyclub.ro.

Despre ID Studio

ID Studio se poziţionează drept o agentie cu putere de a inspira brandurile să crească, de unde şi sloganul acesteia: “Inspiring brands to grow”. Serviciile sale includ creatie, strategie si design precum si executii neconventionale. Pentru mai multe detalii si acces la portofoliul agentiei : www.idstudio.ro
Persoana contact
Farca Roxana
Mail: roxana.farca@idstudio.ro
Nr. tel: 021 210 60 31

roxana.farca@idstudio.ro