LumeaMare a lansat serialul 'Strain in orasul meu'

BUCURESTI - 30 octombrie 2009

Comunicat tip General in Turism

In LumeaMare veti putea urmari impresiile unui calator in Bucuresti. Roxana Farca, autorul si initiatorul acestui proiect, locuieste in Bucuresti de 18 ani dar si-a propus sa uite tot ce stia, sa lase prejudecatile deoparte si sa porneasca in 're-cunoasterea' capitalei.

Serialul va avea un minim de 10 episoade, fiecare constituind o zi de calatorie in Bucuresti.
La anuntarea acestui proiect, Roxana Farca declara:

'Acum 18 ani m-am mutat aici. Eram indragostita de Bucuresti, asteptam din copilarie sa vina vremea facultatii ca sa pot face acest pas, iubeam totul legat de capitala: teatrele, muzeele, strazile, toamna tarzie si calda (asa era pe atunci), ba chiar si mirosul de metrou. Dar, ca in orice fel de relatie, rutina si-a bagat coada, tabieturile au luat forme urate: vezi manifestarile zilnice ale marlaniei urbane, iar lucrurile si obiceiurile frumoase au fost uitate si abandonate.

Dar mie nu imi place sa abandonez si nici sa ma resemnez, bombanind alaturii de miile de alti conlocuitori. M-am hotarat sa fac ceva si uite asa mi-a venit ideea acestui „proiect”, sau „plan de salvare”.

Voi deveni strain in orasul meu si voi incerca sa il descopar, sa il vizitez, sa ma plimb, sa cer sfaturi si indrumari de la cei care locuiesc aici si care pot sa ma ajute cu ideile lor, ca pe un vizitator obisnuit.'

In prezent, in LumeaMare.ro au fost deja publicate impresiile primelor doua zile. Va invitam sa le cititi, sa le comentati si sa o sustineti pe Roxana cu sfaturi si sugestii:

Prima zi: http://lumeamare.ro/2009/10/23/strain-in-orasul-meu-1
A doua zi: http://lumeamare.ro/2009/10/30/strain-in-orasul-meu-2


Despre ID Studio

LumeaMare este un site pe care gasiti impresii si jurnale de calatorie.
Roxana Farca
0721 225 675
noutati@lumeamare.ro