Un eveniment concurs: Poveşti din LumeaMare la Ceainăria GreenTea

BUCURESTI - 5 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

LumeaMare.ro este un loc în care discutăm despre călătoriile pe care le facem, locurile pe care am dori să le vedem, experienţele pe care le-am trăit sau la care visăm. Poate fi vorba de o vacanţă scurtă sau de o călătorie de afaceri; poate că alegem să evadăm dintr-un job şi să ne luăm lumea în cap. Indiferent de abordare, oricine are de învăţat din ceea ce cunoaşte şi trăieşte în Lumea cea Mare. Iar călatorii adevăraţi au, dincolo de pasiunea de a cunoaşte noi lumi, plăcerea de a împărtăşi impresiile lor…

De aceea am decis să completăm mediul virtual în care schimbăm impresii cu unul real, să ne întâlnim la un ceai şi să spunem poveşti din călătorii.

Iată şi detaliile acestui eveniment:

CÂND ARE LOC
Sâmbătă, 16 ianuarie, ora 13:00

UNDE?
Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

CINE ŞI CUM PARTICIPĂ?
Puteţi să vă anunţaţi prezenţa la acest eveniment alegând una dintre variantele următoare: ca scriitor / cititor al unei astfel de poveşti, ca juriu, sau pur si simplu ca om pasionat de călătorii, dornic să schimbe impresii cu alţi călători.

Cea mai frumoasă poveste va fi premiată de către GreenTea cu un voucher în valoare de 200 de RON, pe care îi veţi putea cheltui în ceainărie sau în magazinul acesteia. Alte surprize sunt rezervate tuturor participanţilor.

Mai multe detalii legate de desfăşurarea evenimentului şi rezervări găsiti la http://lumeamare.ro/2010/01/05/concurs-povesti-greentea

În plus, dacă aveţi un produs special destinat drumeţiilor, o carte de călătorii, un nou ghid pe care doriţi să îl prezentaţi, o experienţă deosebită pe care vă face plăcere să o împărtăşiţi în afara concursului, puteţi deasemenea să vă înscrieţi. Pentru a stabili condiţiile şi detaliile vă rugăm să ne contactaţi.

Despre ID Studio

LumeaMare îşi propune să creeze evenimente prin care călătorii, cititorii, autorii şi toţi cei pasionaţi de călătorii să se poată întâlni în realitate, să creeze legături şi prietenii prin schimburi directe de impresii şi experienţe.

În plus, LumeaMare vrea să încurajeze scriitorii mai timizi să îşi afirme talentul propunând texte şi povestiri din propriile jurnale de călătorii, pe care ceilalţi membri ai comunităţii să le aprecieze şi să le comenteze.

Roxana Farca
0721 225 675
roxana.farca@lumeamare.ro