IDC Romania

IDC Romania


Descrierea companiei IDC Romania

Despre IDC

IDC furnizeaza Cercetari Globale cu Continut Local
IDC este una dintre cele mai mari companii de cercetare de piata si consultanta in domeniul tehnologiei informatiei, telecomunicatiilor si pietelor utilizatorilor de tehnologie din lume. IDC vine in ajutorul profesionistilor IT, personalului din conducere si investitorilor pentru ca acestia sa poata lua decizii corecte in achizitionarea de tehnologii si strategii de business. Peste 900 de analisti din 90 de tari ofera expertiza globala, regionala si locala privind oportunitatile si tendintele pietelor tehnologice. De peste 43 ani IDC furnizeaza rapoarte strategice pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si atinga obiectivele cheie ale organizatiilor lor.

IDC – de 15 ani in Europa Centrala si de Est
Din 1990 IDC furnizeaza informatii esentiale despre piata IT&C din Europa Centrala si de Est. Pornind de la o singura persoana intr-un birou mic, am ajuns una dintre cele mai mari corporatii de consultanta, evenimente, cercetare de piata in domeniul tehnologiei informatiei, dispunand de 70 analisti care lucreaza in zece dintre tarile Europei Centrale si de Est.

Pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, IDC dispune de o retea coordonata de birouri in 15 tari cu centre regionale de cercetare in Praga, Istambul si Dubai. Printre clienti se numara numerosi furnizori de hardware, software si solutii IT&C, precum si autoritati guvernamentale si membrii ai industriei financiare.

IDC este o divizie a IDG, lider mondial in furnizarea de media, cercetare, conferinte si evenimente. Informatii suplimentare despre IDC puteti gasi la www.idc.com.

Comunicate IDC Romania :

Vezi toate comunicatele companiei IDC Romania.