Roadshow-ul IDC Storage & Digital Data Centers ofera suport organizatiilor in managementul informatiilor

BUCURESTI - 24 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 24 aprilie 2007- Roadshow-ul IDC Storage and Digital Data Centers, in cadrul caruia va avea loc o conferinta si la Bucuresti Joi, 26 aprilie 2007, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel, salile ABC, creeaza un forum vizand o problema esentiala cu care organizatiile de astazi se confrunta: suprasaturarea informationala.

Din punct de vedere al IDC, pietele mediilor de stocare din Europa Centrala si de Est se numara printre pietele cu cel mai rapid ritm de dezvoltare din regiune. Cererea in privinta mediilor de stocare este in crestere, iar capacitatea totala de stocare livrata anul trecut in Romania, a depasit 3,000 terabytes. Intre timp, bazele de date care inregistreaza informatii despre clienti, facturile si tranzactiile contabile, operatiunile logistice, livrarile si datele salariatilor, continua sa creasca exponential, iar studiile de piata IDC releva ca e-mailul este clasificat ca fiind problema principala ca mediu de stocare pentru managerii IT.

“Aceasta procupare se naste din faptul ca e-mailul este instrumentul esential in afacerile de astazi” spune Philip Korinek, Manager de Proiecte, Storage Systems. “De la doua cuvinte la 20 de pagini, e-mailurile sunt suport pentru evolutia ideilor si actiunilor. Acestea ne spun de asemenea cine stie si ce anume stie despre deciziile luate, cand o sarcina trebuie rezolvata si de obicei rezultatele imediate si adesea impactul acestora pe termen lung. Daca exista cea mai mica indoiala, oamenii isi verifica e-mailurile. Dar e-mailul este doar varful icebergului din punct de vedere al stocarii. Serverele clacheaza, poate aparea o pana de curent electric, retelele pot cadea - firmele care privesc spre viitor vor fi pregatite cu solutii de backup pentru sustinerea continuitatii afacerii.

Aici intervine Roadshow-ul IDC Storage & Digital Data Centers. Conferinta reuneste experti, analisti si profesionisti din industria IT cu scopul de a ajuta organizatiile in a gasi solutii pentru problemele lor de stocare. Prin prezentari, discutii si intalniri, IDC isi propune sa informeze participantii de cele mai bune practici in stocare si cum se poate crea o baza solida pentru o viitoare dezvoltare.

“Au trecut zilele cand se facea o simpla copie in cazul in care era nevoie de un backup” spune Korinek. “In afara de a avea sisteme de backup in cazul unor accidente si pentru motive de conformitate, corporatiile au nevoie sa inteleaga modul in care tehnologia evolueaza. De exemplu, inteligenta in afaceri si aplicatiile de cautare folosite de catre companii vor revolutiona modul in care ne relationam folosind e-mailul, sistemele de fisiere, managementul bazelor de date si tiparele de chetuieli ale clientilor. Stocarea efectiva inseamna de asemenea stocare accesibila si flexibila si va fi esentiala in anticiparea tehnologiei viitoare.”

Roadshow-ul IDC Storage si Data Centers din Romania este organizat de IDC Romania si urmatorii parteneri ai conferintei: HP Romania, Cisco, S&T si EMC, S&T si Symantec, APC, Romtelecom, VMware, Oracle, Star Storage, Romsym Data si Fujitsu Siemens Computers, precum si cu suportul partenerilor media: Club IT&C, MarketWatch, Comunic@tii Mobile, SNS Europe, EvolutionEvents.ro

Pentru mai multe informatii despre participarea la Roadshow-ul IDC Storage and Digital Data Centers ca partener, end-user sau membru al presei va rugam sa contactati Anca Nani, Conference Manager, Tel.: +40214112743, anani@idc.com

Despre IDC Romania

Despre IDC

IDC furnizeaza Cercetari Globale cu Continut Local
IDC este una dintre cele mai mari companii de cercetare de piata si consultanta in domeniul tehnologiei informatiei, telecomunicatiilor si pietelor utilizatorilor de tehnologie din lume. IDC vine in ajutorul profesionistilor IT, personalului din conducere si investitorilor pentru ca acestia sa poata lua decizii corecte in achizitionarea de tehnologii si strategii de business. Peste 900 de analisti din 90 de tari ofera expertiza globala, regionala si locala privind oportunitatile si tendintele pietelor tehnologice. De peste 43 ani IDC furnizeaza rapoarte strategice pentru a-i ajuta pe clientii nostri sa-si atinga obiectivele cheie ale organizatiilor lor.

IDC – de 15 ani in Europa Centrala si de Est
Din 1990 IDC furnizeaza informatii esentiale despre piata IT&C din Europa Centrala si de Est. Pornind de la o singura persoana intr-un birou mic, am ajuns una dintre cele mai mari corporatii de consultanta, evenimente, cercetare de piata in domeniul tehnologiei informatiei, dispunand de 70 analisti care lucreaza in zece dintre tarile Europei Centrale si de Est.

Pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, IDC dispune de o retea coordonata de birouri in 15 tari cu centre regionale de cercetare in Praga, Istambul si Dubai. Printre clienti se numara numerosi furnizori de hardware, software si solutii IT&C, precum si autoritati guvernamentale si membrii ai industriei financiare.

IDC este o divizie a IDG, lider mondial in furnizarea de media, cercetare, conferinte si evenimente. Informatii suplimentare despre IDC puteti gasi la www.idc.com.


Anca Nani - Conference Manager
IDC Romania
+40214112743
anani@idc.com
www.idcromania.com
www.idc-cema.com
anani@idc.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/idc-romania/roadshow-ul-idc-storage-digital-data-centers-ofera-suport-organizatiilor-in-managementul-informatiilor